• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Hsn55

Bronz Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
106
Excel V
Office 2010 TR
Konuyu Başlatan
Merhabalar;
Ekli dosyada userform sayfasında Textbox19 süzdüğüm veriler Listbox1 e geliyor. Listbox1 de süzülen verileri Özet Aktar butonu ile Özet Sayfasına makro ile aktarabilir miyiz. Yardımlarınızı bekliyorum. Saygılarımla

Ekli dosyalar

• KADASTRO TAKİP.xlsb
    401.1 KB · Gösterim: 8
Merhabalar;
Ekli dosyada userform sayfasında Textbox19 süzdüğüm veriler Listbox1 e geliyor. Listbox1 de süzülen verileri Özet Aktar butonu ile Özet Sayfasına makro ile aktarabilir miyiz. Yardımlarınızı bekliyorum. Saygılarımla
Deneyiniz

Ekli dosyalar

• KADASTRO TAKİP.xlsb
    371 KB · Gösterim: 5
Murat bey teşekkür ederim. Şöyle bir şey olabilir mi. Kayıtlarınızı aktarmak istiyormusunuz evet/hayır seçeneği olsa ve eveti seçersek kayıt aktarıldı. Hayırı seçersek kayıt aktarma işlemi iptal edildi gibi uyarı verebilir mi?

Murat bey teşekkür ederim. Şöyle bir şey olabilir mi. Kayıtlarınızı aktarmak istiyormusunuz evet/hayır seçeneği olsa ve eveti seçersek kayıt aktarıldı. Hayırı seçersek kayıt aktarma işlemi iptal edildi gibi uyarı verebilir mi?
keşke bunu kodları yazmadan önce söyleseniz tekrardan uğraşmayız sayın hasan

Aktarırken sıkıntı oldu. Özet sayfasında 3 satırdaki başlıkların üzerine aktarma yapıyor. Dolayısıyla başlığı bozuyor.

Ayrıca Murat bey Listbox1 de örneğin 13 satır var. Aktarılan satır sayısı 11. Denedim Her defasında 2 satır noksan aktarıyor

Ekli dosyalar

• KADASTRO TAKİP.xlsb
    371.6 KB · Gösterim: 11
Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri