• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Listboxdan Seçim Yapıldıgında !

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Hunkar50

Yeni Üye
Aldığı beğeni
57
Excel V
Office 2010 TR
Konu Sahibi
Hocalarım. Hayırlı günler..
Sorum biraz saçma sanırım ama merak ettim ?:
Listbox1 de yer alan verilerden ( sayfadan çekilen verilerden ) örnek :Lisbox1 de a, b, c, d, e, f diye alt alta verilerimiz var ve çoklu seçim yapılabiliyoruz..

Listbox1 dan a yı tıkladık, devam ettik b yi tıkladık... b yi tıkladıgımızda bir pencere açılıp adet giriniz seçenegi çıkarma ve adet belirtme durumu varmı ?

velevki böyle bir şeçenek söz konusu.... devamında; Sayfaya yazdır butonumuz mevcut, Butonu tıkladığımızda Listbox1 den seçili verileri Sayfa1 e aktarıyor, listbox1 de olan seçili a yı Sayfa1 ( a1) e b yi Sayfa1 (a2 ) ye ( Burada şu geliyor : Listbox1 den b yi seçerken adet belirtmiştik, b yi (A2) ye yazdı ama verdiğimiz rakamıda (e2) ye yazması gerekiyor..

Veya Sayfaya yadır butonunu tıkladıgımzda listbox1 den seçilen b yi yazdırırken adet sorması ve belirtilen adeti secilen b ile aynı satırın belirli hücresine yazdırması mümkün mü? Tabi burada açılan pencerede b için adet giriniz yazması gerek, neye adet gireceğimizi bilemeyiz.!

Listbox1 den seçecegimiz veriler değişkenlik gösterecektir. yani değişken liste .. mesela: c,d,e sectim mesela : a,d,e seçtim gibi?

Teşekkür ediyorum...

Tabii rowsource ile alındıysa sayfadanda değiştirme gerekecek

Bir proğram ekledim.
Listboxtta seçim yapıp F2 ye tıklayın.
Geliştirebilirsiniz dosyayı.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri