herkese merhaba. 2-3 haftadır uğraştığım bir konu var. makro ile kayıt ettiğimiz verileri farklı sayfalara aktarıyoruz. bunları istediğime yakın şekilde sayıyoruz ancak son kullanıcın kullanmına rahat ulaşması için 1-2 ekleme yapmak istiyorum. çok video izledim, forumları araştırdım ancak tam çözümü bulamadım. en sonunda ipin ucu kaçtı.
sormak istediğim şu; listbox'a farklı 3 sayfadan textbox(tarih olarak özellikle) ile arama yapıp listelemek, ardından combobox ile de tipe göre filtre uygulamak istiyorum.
worksheetfuntion.search komutunu kullanıyorum ancak mevcut açık olan sayfada arama yapıyor, 3 farklı sayfada arama yapmasını istiyorum.
("SAYFA1" & "SAYFA2" & "SAYFA3") şeklinde farklı bir komutta denedim ancak o da hata veriyor.
combobox'a daha geçemedim, onu da bi şekilde entegre edeceğim artık.
dosyayı da ekliyorum.
Refaz beyin 1-2 komutunu da denedim ancak yine hata aldım.
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
sormak istediğim şu; listbox'a farklı 3 sayfadan textbox(tarih olarak özellikle) ile arama yapıp listelemek, ardından combobox ile de tipe göre filtre uygulamak istiyorum.
worksheetfuntion.search komutunu kullanıyorum ancak mevcut açık olan sayfada arama yapıyor, 3 farklı sayfada arama yapmasını istiyorum.
("SAYFA1" & "SAYFA2" & "SAYFA3") şeklinde farklı bir komutta denedim ancak o da hata veriyor.
combobox'a daha geçemedim, onu da bi şekilde entegre edeceğim artık.
dosyayı da ekliyorum.
Refaz beyin 1-2 komutunu da denedim ancak yine hata aldım.
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.