• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Listbox5 den seçili, kapalı veri sayfasından açık sayfaya veri kaydı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Hunkar50

Yeni Üye
Aldığı beğeni
57
Excel V
Office 2010 TR
Konu Sahibi
hayırlı Akşamlar cümleten...
Ekleyeceğim sayfadaki AnaSayfa ( userformunda ) Aylara kayıt ( modüle ) kısmıdaki işaretli alanın yapması gereken işlem : Listbox5 den seçili ( çoklu seçimde olacak ) kapalı müşteri sayfasının C11 nolu hücresindeki veriyi alması ve seçili açık çalışma kitabındaki seçili aya kayıt etmesi..

kod :
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Sayfa.Range("C" & son).Value = Frm.TextBox171.Value bu kod yerine kapalı sayfadaki seçili müşteri yada müşterilerin C11 deki verisini alması gerekiyor...

Yardımlarınız için Teşekkürler... Hayırlı Akşamlar...

Çözüm
Merhaba kod altta.
Sayfa adındaki 4Ay yerine 4.Ay olarak değiştirin.

Bu kodu hangi butona bağlayacaksanız excelcozum olarak ekleyin oraya.

HTML:
Rich (BB code):
Merhaba kod altta.

HTML:
Rich (BB code):

Son düzenleme:
Çözüm
Sn Hünkar seçili açık sayfanızdan kastınızı anlayamadığım için listbox 5 in altına komut düğmesine bağlayarak yaptım umarım işlemi doğru anlamışımdır

Konu Sahibi
Merhaba kod altta.

HTML:
Rich (BB code):
Yine ben ve yine çözüm diyorsunuz yani hocam..🙂 birazdan deneme moduna geçiyorum ellerinize sağlık..

:)
Adnan hocanın dosyasınıda deneyebilirsiniz ben inceleyemedim.
Benim yöntem önceki konuda açıkladığım gibi kapalı exceli kodla açtırıp kapattırmaya.gerek yok.

Konu Sahibi
Sn Hünkar seçili açık sayfanızdan kastınızı anlayamadığım için listbox 5 in altına komut düğmesine bağlayarak yaptım umarım işlemi doğru anlamışımdır
Hocam Kusura bakmayın az önce cepten baglanmıştım. refaz hocamın msj ını gördüm direk cevap yazdım..
siz ve diğer hocamlarımızın ellerine saglık... Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.. hemen inceliyorum 2 dosyayıda..

Benim kodu çözüm olarak işaretlemişsiniz bundan dolayı koda satır no eklettim otomatik olarak.

HTML:
Rich (BB code):

Konu Sahibi
Hocam
Benim kodu çözüm olarak işaretlemişsiniz bundan dolayı koda satır no eklettim otomatik olarak.

HTML:
Rich (BB code):
Hocam Satır No yerine Müşteri adı ve cari adı ekledim aylara ve o verileri aldım kapalı sayfadan ..
İleriye dönük sorgu için, toplama vb şeyler için lazım olabilir diye ...

Teşekkür ediyorum alakanıza, excel çözüm hocalarımızın elleri dert görmesin, sagolsunlar çözümsüz bırakmıyorlar..

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri