• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Listbox üzerinden filtreleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

mustafa070707

Yeni Üye
Aldığı beğeni
22
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
On Error Resume Next
If ComboBox4.Value = "" Then
MsgBox "BAŞLANGIÇ TARİHİNİ GİRMEDİNİZ !!!", vbInformation
Exit Sub
End If

If ComboBox5.Value = "" Then
MsgBox "BİTİŞ TARİHİNİ GİRMEDİNİZ !!!", vbInformation
Exit Sub
End If

bastarih = CDbl(CDate(ComboBox4.Value))
sontarih = CDbl(CDate(ComboBox5.Value))
Satir = 0
On Error Resume Next
ListBox1.RowSource = ""

On Error GoTo 0

ReDim Veri_Dizisi(1 To 5, 1 To 65536)

With Worksheets("BILGINOTU")

For i = 2 To .Cells(Rows.Count, 1).End(3).row

If CDate(Sheets("BILGINOTU").Cells(i, 5).Value) >= bastarih And CDate(Sheets("BILGINOTU").Cells(i, 5).Value) <= sontarih Then
Satir = Satir + 1

For Sutun = 1 To 5
Veri_Dizisi(Sutun, Satir) = .Cells(i, Sutun).Text

Next Sutun

End If

Next i
End With
On Error Resume Next
ReDim Preserve Veri_Dizisi(1 To 5, 1 To Satir)
ListBox1.Column = Veri_Dizisi

BU KOD İLE İKİ TARİH ARASI FİLTRELEME YAPABİLİYORUM SAYFA İSMİ GİREREREK BURDA OLDUĞU GİBİ With Worksheets("BILGINOTU") BUNU LİSTBOX ÜZERİNDEKİ VERİDEN YAPABİLİRMİYİZ SAYFA DEĞİL VERİNİN ÇEKİLDİĞİ LİSTBOX ÜZERİNDEN.
TEŞEKKÜRLER.

Çözüm
Refaz hocam maalesef bu arkadaş laftan anlamıyor galiba kaç kere foruma dosya ekleyip sorunuzu sorunuz diye yazdım. Gelen cevap: ben telefondan giriyorum ondan dosya ekleyemiyorum.. madem telden giriyorsun o zaman pc den girince sorunu sor ??? Diyelim dosyanda özel bilgiler var özel bilgilerini sil birkaç örnek ekle dosyanı öyle sorunu sor bu kadar zor mu ??

Ayrıca mustafa070707 soruyu BÜYÜKHARFLERLE sormanın amacı ne ! Forum ortamlarında tamamen büyükharf kullanmak bağırmak anlamına gelir... Forum ortamında dosya paylaşmadan soru sormak ben uğraşamam ÖRNEK DOSYA HAZIRLAMAK ile karşıdaki benim yerime uğraşsın benim örnek dosyanın birbenzerini hazırlayıp zaman kaybetsin sorunumu çözsün anlamına gelir..
Bir foruma örnek dosya eklemek çokmu zor oluyor anlamadım bir türlü.

Refaz hocam maalesef bu arkadaş laftan anlamıyor galiba kaç kere foruma dosya ekleyip sorunuzu sorunuz diye yazdım. Gelen cevap: ben telefondan giriyorum ondan dosya ekleyemiyorum.. madem telden giriyorsun o zaman pc den girince sorunu sor ??? Diyelim dosyanda özel bilgiler var özel bilgilerini sil birkaç örnek ekle dosyanı öyle sorunu sor bu kadar zor mu ??

Ayrıca mustafa070707 soruyu BÜYÜKHARFLERLE sormanın amacı ne ! Forum ortamlarında tamamen büyükharf kullanmak bağırmak anlamına gelir... Forum ortamında dosya paylaşmadan soru sormak ben uğraşamam ÖRNEK DOSYA HAZIRLAMAK ile karşıdaki benim yerime uğraşsın benim örnek dosyanın birbenzerini hazırlayıp zaman kaybetsin sorunumu çözsün anlamına gelir..

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri