turgay1983
Bronz Üye
Konuyu Başlatan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
olmadı hocam yine aynı yerde hata verdiListboxun ilk sütunları için alttaki gibi kısacada yazılır List_FaturaDetay.List(List_FaturaDetay.ListIndex, 0) yerine ek bilgi olarak.
C#:Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
hocam sizin dedikleirnizi aynen yapıyorum neden yapmıyacaksam zaten sizden yardım istemem.size zahmet sizdeki dosyayı atabilirmisiniz.Hocam bazen size yazıyoruz ama kendimiz çalıp kendimiz dinliyoruz.
Tahminen yazdığımı yine uygulamayacaksınız ama ben yinede sizin iyiliğiniz için yazayım.
Emin değilim ama kodlarınızda alttaki gibi listbox sütun genişlik kodlar ordaki , ler yerine ; olacak Türkçe excellerde.
Alttakini kafadan salladım anlamanız için.
listbox.columnswidth="100,100,234")
Neyse üstad ben öyle algılıyordum.hocam sizin dedikleirnizi aynen yapıyorum neden yapmıyacaksam zaten sizden yardım istemem.size zahmet sizdeki dosyayı atabilirmisiniz.
Üstad ben sadece sizin için yazıyorum.hocam sizin dedikleirnizi aynen yapıyorum neden yapmıyacaksam
çok net anlattığımı sandım ama sanırım hata bende. evrak yeni bir evrak olarak kayıt oluyor ben eski verileri değiştirsin istiyorum. sizin yaptığınız evrakı tekrardan kaydetiyor. yeni evrak gibi
Açtığınız konuda eklediğiniz resimdeki hatayı sordunuz ve cevap verildi üstad.çok net anlattığımı sandım ama sanırım hata bende. evrak yeni bir evrak olarak kayıt oluyor ben eski verileri değiştirsin istiyorum. sizin yaptığınız evrakı tekrardan kaydetiyor. yeni evrak gibi
Yani eklediğiniz koddan nerden anlayacağız hangi kod nereyi güncelliyor.faturayı güncelle dediğimde evrakı güncellemiyor.
teşekkür ederim üstad hata giderildiYani eklediğiniz koddan nerden anlayacağız hangi kod nereyi güncelliyor.
Dediğim gibi hata eklediniz hata çözüldü.