• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü listbox taki Gelen veriyi farklı sayfalarda Güncelleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

turgay1983

Bronz Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
19
Excel V
Office 2016 TR
Konuyu Başlatan
merhaba
ben satış faturası listemde DblClick yaptığımda ilgili evrak geliyor. onu sonunda deneme yolu ile becerdim biraz yavaş çalışıyor ama çalışıyor. Fakat evrakta herhangi bir düzeltme yaptığımda ve faturayı güncelle dediğimde evrakı güncellemiyor. bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

1723646891486.png1723646909708.png1723646931430.png

Ekli dosyalar

• Stok_Takip.xlsm
    341.5 KB · Gösterim: 4
List_FaturaDetay(List_FaturaDetay.ListCount, 3) bu satır yanlış yazılmış doğrusu List_FaturaDetay.List(List_FaturaDetay.ListIndex, 3) böyle ama listboxtta Stok Hareket Kodu sütunu yok.

List_FaturaDetay.List(List_FaturaDetay.ListIndex, 0) böyle deneyin ilk sütunu gizlemişsiniz.

Listboxun ilk sütunları için alttaki gibi kısacada yazılır List_FaturaDetay.List(List_FaturaDetay.ListIndex, 0) yerine ek bilgi olarak.

C#:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.

Bende hata vermedi.
Yazdığınız kodu bir ekleyin belki yanlışlık vardır.

Hocam bazen size yazıyoruz ama kendimiz çalıp kendimiz dinliyoruz.
Tahminen yazdığımı yine uygulamayacaksınız ama ben yinede sizin iyiliğiniz için yazayım.
Emin değilim ama kodlarınızda alttaki gibi listbox sütun genişlik kodlar ordaki , ler yerine ; olacak Türkçe excellerde.
Alttakini kafadan salladım anlamanız için.

listbox.columnswidth="100,100,234")

Hocam bazen size yazıyoruz ama kendimiz çalıp kendimiz dinliyoruz.
Tahminen yazdığımı yine uygulamayacaksınız ama ben yinede sizin iyiliğiniz için yazayım.
Emin değilim ama kodlarınızda alttaki gibi listbox sütun genişlik kodlar ordaki , ler yerine ; olacak Türkçe excellerde.
Alttakini kafadan salladım anlamanız için.

listbox.columnswidth="100,100,234")
hocam sizin dedikleirnizi aynen yapıyorum neden yapmıyacaksam zaten sizden yardım istemem.size zahmet sizdeki dosyayı atabilirmisiniz.

hocam sizin dedikleirnizi aynen yapıyorum neden yapmıyacaksam zaten sizden yardım istemem.size zahmet sizdeki dosyayı atabilirmisiniz.
Neyse üstad ben öyle algılıyordum.
Pc kapalı olduğu için yarın eklerim ama önceki mesajda yazdıkları uyguladım zaten.
Yazdığınız if kodunu eklerseniz mobilden bakarım.Birde dediğim columnswidth olayı bence düzeltin.

hocam sizin dedikleirnizi aynen yapıyorum neden yapmıyacaksam
Üstad ben sadece sizin için yazıyorum.
En basit örnek ben find ile sizi döngülerden kurtarmak çalışıyorum hız için ama siz hala kafayı for x döngülerine takmışsınız ordan çıkmıyorsunuz.

Çalışan dosya ekte.Her iki türlü kodda gifte gösterdim.

gh.gif

Ekli dosyalar

• Stok_Takip.xlsm
    180.7 KB · Gösterim: 6
Çözüm
çok net anlattığımı sandım ama sanırım hata bende. evrak yeni bir evrak olarak kayıt oluyor ben eski verileri değiştirsin istiyorum. sizin yaptığınız evrakı tekrardan kaydetiyor. yeni evrak gibi
Açtığınız konuda eklediğiniz resimdeki hatayı sordunuz ve cevap verildi üstad.
Hata giderildimi giderilmedimi?
Ben sadece gifteki olanı ekledim if olanı.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri