• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Listbox ta Pdf Görüntüleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Mtudes

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
92
Excel V
Office 2016 TR
Konuyu Başlatan
Merhaba
Listbox üzerinde görüntülediğim verileri Pdf olarak alabilirmiyim ? Böyle birşey mümkünmüdür ?
Yardımcı olursanız sevinirim .

Merhaba
Listbox üzerinde görüntülediğim verileri Pdf olarak alabilirmiyim ? Böyle birşey mümkünmüdür ?
Yardımcı olursanız sevinirim .

Eklediğiniz butonun click olayına aşağıdaki kodu ekleyin. Listbox'ın adını Listbox1 olarak varsayıyorum. Farklı ise değiştiriniz.
Kod:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.

Userform içine de aşağıdaki kodu ekleyiniz. Çalışma kitabınızın olduğu klasöre pdf olarak kayıt yapar.
Kod:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.

Listbox üzerindeki verileri sayfaya nasıl sığdırabiliirm Sayın himmgarip ?
Listboxtan sayfaya aktarınca sütunları yarım yamalak gösteriyor

Araya sayfayı tek sayfaya sığdır kodu eklenince düzelir diye düşünüyorum. Müsait olunca bakacağım.

Merhaba.
Sayfaya aktarma kodunun altına ekleyin sütunları ayarlayın ben C yazdım örnek olarak.

Kod:

PDF adından bir sayfa oluşturun. Buda ayrı bir çözüm olsun.

Kod:

Kod:
[/CODE]

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri