• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Listbox Seçimli İki Tarih Aralığına Göre Çoklu Rapor Revizesi2

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

DataMaestro

Yeni Üye
Aldığı beğeni
96
Excel V
Office 2019 TR
Konu Sahibi
Sayın Adnan Bey,

Öncelikle konuya gösterdiğiniz ilgi ver yardım için size çok teşekkür ederim. Ellerinize ve emeğinize sağlık. Mükemmel bir çözüm olmuş.
Sizin çözümünüzü incelerken sayın Ubak konuyu kilitlediği için tekrar konu açmak durumunda kaldım. Bu arada sayın Ubak'a bir kez daha teşekkür ederim.
Çalışmanızı kendi uygulamama uyguladığımda hata alıyor ve nerede hata yaptığımı çözemiyorum.
Ekteki çalışması revize etmeniz mümkün müdür? Yaptığım hatanın küçük bir anlatımı olursa kodlara öğrenmek adına çok makbule geçecektir.

Saygılarımla,

Çözüm
Modul içinde Columns(1).NumberFormat = "@" olan kısımları
Columns(1).NumberFormat = "0"
şeklinde değiştirin.
Başka alanları formatlamak isterseniz örnek Sayfa12.Columns(1)FORMAT ŞEKLİ = " YENİFORMAT " koduna uygun olarak format işlemi yapabilirsiniz. Hangi sütunu yapacaksanız column(xxxxx) xxyerine numara yazın
ek yüklenememiş

Konuyu ben kilitlemedim. Siz olumlu geri dönüş yapınca ZaLim Hocam konuyu ÇÖZÜLDÜ olarak işaretlemiş. Bu sebeple konu kilitlenmiş. :) :) İyi geceler. :) :)

Konu Sahibi
Sayın Adnan Bey,

Servisi kaçırmamak için biraz aceledan kaynaklı eki yükleyememişim. Ancak yarın sabah 08:00 gibi yükleyebilirim.
Uyarınız için size teşkkür ederim.
İyi geceler

Saygılarımla

Konu Sahibi
Sayın Ubak,

Konuyu sizin kapattığınızı düşündüğüm için siz çok özür dilerim.
Konu sizin çözümünüz ilede kullanılabilir durumdaydı.
Hakkınızı helal ediniz lütfen.
İyi geceler

Saygılarımla,

Konu Sahibi
Günaydın Değerli ExcelCozum.Com kullanıcıları,

Hayırlı sabahlar olsun
Yüklemeyi başaramadığım örnek çalışmaya aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz. (3,30 mb)

Saygılarımla,

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

örneğiniz ekte

Konu Sahibi
Sayın Adnan Bey,

Ellerinize sağlık, çok güzel çalışıyor.
Kodlar çalışınca sayfa biçimleri bozuluyordu.
Mevcut kodlarda .ClearContents değişikliği yapmama rağmen, tarih ve saat içeren sütunlardaki verilerin formatları bozuluyor.
Bu sorunu çözmek için kodları nasıl revize etmeliyim.

Saygılarımla,

Modul içinde Columns(1).NumberFormat = "@" olan kısımları
Columns(1).NumberFormat = "0"
şeklinde değiştirin.
Başka alanları formatlamak isterseniz örnek Sayfa12.Columns(1)FORMAT ŞEKLİ = " YENİFORMAT " koduna uygun olarak format işlemi yapabilirsiniz. Hangi sütunu yapacaksanız column(xxxxx) xxyerine numara yazın

Çözüm
Konu Sahibi
Sayın Adnan Bey,

Ellerinize,emeğinize ve bilginize sağlık sağlık.
ALLAH sizden ve sevdiklerinizden razı olsun.
Hakkınızı helal ediniz lütfen.

Saygılarımla.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri