Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Merhabalar;
ListBoxa sayfadan veri çekiyoruz ve textboxla listboxtan arama yapıyoruz. Fakat listboxa saat olarak gelmesi gereken veriler sayı olarak geliyor. Bu sorunu nasıl çözebiliriz? Yardımlarınızı bekliyorum.
Kod:Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
Listboxa veriyi alırken FormatDateTime kullanın, ilk parametresi verinizin olduğu hücre ikinci parametresi vbShortDate olarak seçin.
Kod:Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
Listboxa veriyi alırken FormatDateTime kullanın, ilk parametresi verinizin olduğu hücre ikinci parametresi vbShortDate olarak seçin.
Formatdatetime kullandıktan sonra as string mi kullandınız? Eğer öyle yaptıysanız hata verecektir.Ekli dosyayı görüntüle 4286
Böyle bir hata alıyorum
Tamamen benim hatam ben tarih olarak algıladım o yüzden öyle söyledim. Doğrusu sizin dediğiniz vbShortTime kullanılmalı.
Estağfurullah aeGNoR hocam. Sizler sayesinde bir şeyler öğreniyoruz. Hepimiz insanız. Teşekkürler değerli bilgileriniz için.Tamamen benim hatam ben tarih olarak algıladım o yüzden öyle söyledim. Doğrusu sizin dediğiniz vbShortTime kullanılmalı.
Teşekkür ederim. Sorun çözüldü.ListBox2.List(k - 1, 0) = Format(d(i, 1), "hh:mm;@")
Bu şekilde dener misiniz?
aeGNoR hocamın verdiği de çalışıyor.