• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Listbox İki Tarih arası sonuçları Tarihe göre sıralamak.

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

OğuzTürkyılmaz

Yeni Üye
Aldığı beğeni
31
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Merhaba herkese sağlıklı günler dilerim.
Dosyada Poliçeler listesi formunda İki tarih arası sonuçlar Sn@Yusuf43 hocamın yardımıyla filtreleme yapmadan list boxa çekildi. Yapmak istediğim bu sonuçları N sütunundaki Vade Tarihine göre küçükten büyüğe sıralamak. Sayfada Filtreleme işleminde Sort fonksiyonuyla bu işlemi yapmayı öğrendim fakat dizi ile listboxa çekilen verilerde bu işlemi nasıl gerçekleştirebilirim. Yardımlarınız için teşekkür ederim. Screenshot_1.png

Konu Sahibi
Konu Sahibi
Konu Sahibi
Düzenledim denemesini yapıp bilgi ver kolay gelsin.

Yusuf43 Hocam 1001 NOLU poliçeyi dikkate almazsanız doğru sıralıyor fakat 1001 nolu proje işi bozmuş. Vade tarihlerine göre önce temmuzları sonra ağustos sonra eylül şeklinde sıralı gelmesi gerekiyor. Yani kullanıcı bu listboxtaki vade tarihlerine bakarak hangi gün hangi ödemesi var bugün ne ödeyecek yarın ve ertesi gün hangi poliçenin ödemesi geliyor bu bilgileri alacak. Dolayısıyla vade tarihi sütununu komple küçükten büyüğe doru sıralamam gerekiyor.

Screenshot_2.png

Konu Sahibi
Oğuz bey ekteki dosya 9 nolu mesajdaki dosya.
Bende çalıştı. Aynı dosyayı ve görseli ekledim.
8 nolu mesajdaki dosyayı 9 nolu mesaj görselindekş tarihlere göre
denedim. Çalıştı.

Konu Sahibi
Oğuz bey ekteki dosya 9 nolu mesajdaki dosya.
Bende çalıştı. Aynı dosyayı ve görseli ekledim.
8 nolu mesajdaki dosyayı 9 nolu mesaj görselindekş tarihlere göre
denedim. Çalıştı.
excelcan dosyayı indirdim maalesef çalışmıyor aynı hata. Yine bedeviliğim tuttu anlaşılan. Anlam veremiyorum artık. Offfff

Konu Sahibi
Sn@excelcan hata kodunu arattım framework 3.5 ile ilgili bir takım yüklemeler yapılması gerekiyormuş vs vs akşam yapıp son durumla ilgili bilgi vereceğim. İlginiz için tekrar teşekkürler.

Konu Sahibi
Sn@excelcan hata kodunu arattım framework 3.5 ile ilgili bir takım yüklemeler yapılması gerekiyormuş vs vs akşam yapıp son durumla ilgili bilgi vereceğim. İlginiz için tekrar teşekkürler.
Sn. excelcan hatayı giderdim sorunsuz çalıştı ellerinize sağlık sadece önceki kodda Listboxta poliçelerdeki TL bazında tutarları örnek olarak 2.500 olarak gösterebiliyordum, Şu an sıralama kodlarından sonra 2500 olarak binlik ayraç olmadan sonuçları döndürüyor. Bu değerleri kodun neresinde formatlayabilirim.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri