• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Listbox dan çift tıklayarak veri çekip verileri güncelleme ve silme sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Discreum

Yeni Üye
Aldığı beğeni
37
Excel V
Office 2019 TR
Konu Sahibi
1646253742015.png
silme buton kodları

HTML:
C++:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Güncelleme buton kodları

HTML:
C#:

'======================= doğrulama bölümü =========================

HTML:
C++:

'===================================================

HTML:
CSS:

merhaba sorunum şu harcama takibinden istediğim sayfadan verileri listboxda görüp çift tıklayarak verileri çekiyorum ve bunları üssteki kod satırıyla tek sayfadan yapabiliyordum ancak burda birden fazla sayfa var yani istediğin harcama takibindeki seçilen verilerin güncellenmesi ve silinmesi gerek ama kodları nekadar revize etsemde beceremedim yardımcı olursanız sevinirim üstadlarım.

Deneyiniz. Eksik yerler varsa müsait oldukça bakarız.

Çözüm
Konu Sahibi
aslında burda listbox1 deki verinin çift tıklanıp veriler geldiğinde tekrar sayfa seçmeden ilgili sayfadan işlem yapmasını düşündüydüm ancak bu kodlama da işimizi görüyor sadece listbox3 den seçmek yerine combobox2 den seçili olan sayfaya göre işlem yapmasını istedim çünki listbox1 de görünen veriler combobox2 den seçilerek yansıtılıyor bide bikaç ince ayarla güzel oldu teşekkür ederim.

aslında burda listbox1 deki verinin çift tıklanıp veriler geldiğinde tekrar sayfa seçmeden ilgili sayfadan işlem yapmasını düşündüydüm ancak bu kodlama da işimizi görüyor sadece listbox3 den seçmek yerine combobox2 den seçili olan sayfaya göre işlem yapmasını istedim çünki listbox1 de görünen veriler combobox2 den seçilerek yansıtılıyor bide bikaç ince ayarla güzel oldu teşekkür ederim.

Soldaki listbox3 ten seçilen sayfanın verileri listbox1 e listeleniyor.
Listbox1 den çift tıklama ile textboxa veriler geliyor.
Bu aşamadan sonra sadece veriyi düzenleyip güncelle demeniz yeterli.

Sonuç olarak sizin istediğiniz gibi oldu.

Siz combobox2 den sayfa işlemlerini yapmak istemişsiniz. Ona göre düzenlendi.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri