• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Listbox daki verileri süzerek listviewe aktarma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

sanalx

Yeni Üye
Aldığı beğeni
15
Excel V
Office 2021 TR
Konu Sahibi
Merhaba Kolay gelsin üstadlar;

Öncelikle böyle bir bilgi ve yardım formu açtığınız için teşekkürlerimi sunuyorum.

Ekte vermiş olduğum çalışmamda personel bilgilerini textbox da isim veya tc no ile aratıp, listbox da çıkan personele tıkladığımda listview de görünmesini istiyorum ama bir türlü yapamadım. listview de çıkmasını istediğim bilgileri excel de siyah renk ile belirttim.. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
iyi çalışmalar

Konu Sahibi
Teşekkürler emeğinize sağlık. C, D, E sütunlarını göremedim listview de .. eklemeye çalıştım ama hata veriyor sürekli

Rica ederim.Koda bakarsanız listboxun click olayında sanıyorum k,L,m ve n sütunları alınıyordu çünkü yazdığınızdan öyle anlaşılıyor.c,d ve e sütunlarını eklemek istiyorasanız oraya ilave edin ve kodun userforminitialize kodunda listview header gibi var orayada dediğiniz sütunları ekleyin.

Konu Sahibi
Rica ederim.Koda bakarsanız listboxun click olayında sanıyorum k,L,m ve n sütunları alınıyordu çünkü yazdığınızdan öyle anlaşılıyor.c,d ve e sütunlarını eklemek istiyorasanız oraya ilave edin ve kodun userforminitialize kodunda listview header gibi var orayada dediğiniz sütunları ekleyin.
Siyah Renk olarak belirtmiştim. ben biraz uğraşayım yaparım inşallah

B,c,d sütunları görmemişim.
Dedikleri yapmak çok kolay koda bakmanız yeterli

Rica ederim.
Eğer listviewde tek satır veri gelecekse ve veri çoksa döngüsüzde yapılırdı.Deneyin gerçek dosyanızda ve yavaş felan olursa konu açarsınız.
Böylede sorun olacağını zannetmiyorum hız için.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri