• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soru listbox da sıralama

sqoist55

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 2016 TR
Konuyu Başlatan
Arkadaşlar merhaba ben bir STK takibi için bir uygulama yazmaya çalışıyorum. Fakat listbox ve excel de sıralamayı azalana göre yapamıyorum. VBA şifresi 885500 yardımcı olur iseniz sevinirim birde acaba listbox u renklendirme gibi bir özellik var mı acaba. Şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• EXCELL.png
    EXCELL.png
    281.7 KB · Gösterim: 12
  • SKT - Kopya.xlsm
    1.1 MB · Gösterim: 10
Sayfanıza filtre ekleyerek soruna çözüm buldum gibi.
vba şifresi ve excel gizlemeyi kaldırdım kendi dosyanızda ayarlarma yaparsınız
listbox rowsource koda ekledim fazla satırları listelemiyor

Ekli dosyalar

• SKT - Kopya.xlsm
    1 MB · Gösterim: 4
kusura bakmayın anca girebildim sisteme kusura bakmayın dosya için , kontrol edip dönüş sağlayacağım ellerinize sağlık

hata alıyorum yada ben beceremedim dosyayı ekledim açılış kullanıcı adı AYAN şifre 885500 vba şifreside aynı
kalan süre ye göre en yakın giriş yapıldıktan sonra en üste ve sıralama ona göre olsun istiyorum size zahmet veriyorm ama şimdiden teşekkür ederim .renklendirme olayı olur mu bilmem cok araştırdım ama o konu ile ilgili pek bir bilgi bulamadım.

Arkadaşlar merhaba ben bir STK takibi için bir uygulama yazmaya çalışıyorum. Fakat listbox ve excel de sıralamayı azalana göre yapamıyorum. VBA şifresi 885500 yardımcı olur iseniz sevinirim birde acaba listbox u renklendirme gibi bir özellik var mı acaba. Şimdiden teşekkür ederim.
Deneyiniz

Ekli dosyalar

• DÜZENLENDİ-SKT.xlsm
    1.1 MB · Gösterim: 0
Geri