• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Listbox alt toplam almak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

BYSERTTAS

Yeni Üye
Aldığı beğeni
6
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Selamlar..
Arkadaşlar Vba ve Kod Konusunda Çok bilgim yok. Kendi işimi kolaylaştırmak için bişeyler yapmaya çalışıyorum. Sizlerin Paylaşımlarından ve youtube videolardan bakarak bazen copy_past yaparak birşeyler yapmaya çalışıyorum. ekli dosyada sorumu açıklamaya çalıştım. yardımcı olursanız sevinirim. Esas sıkuntım. Listbox ta 10 sutun görünüyor. ben ise 20 sutunluk bir işlem yapıyorum. ListBoxta 20 sutunun görünmesini istiyorum.

Çözüm
Merhaba.
Kodunuzu alttaki gibi değiştirdim.Koddaki 10 yazan yerleri kaç sütun olacaksa ona göre yazarsınız ve eklemeleri yaparsınız.

HTML:
Rich (BB code):
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
Merhaba.
Kodunuzu alttaki gibi değiştirdim.Koddaki 10 yazan yerleri kaç sütun olacaksa ona göre yazarsınız ve eklemeleri yaparsınız.

HTML:
Rich (BB code):
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Çözüm
Rica edeeim kolay gelsin.
Bu arada 10binden fazla ise veri orayı excelin satır sayısı kadar yazabilirsiniz.
Bensadece additem yerine dizi ile yaptım kodunuzda.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri