salanar
Yeni Üye
- Aldığı beğeni
- 64
- Excel V
- Office 2007 TR
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Son bir soru sormam gerek, cevabına göre bir yöntem paylaşacağım çünkü. Link yazılı hücrelerin içine F2 ile girip enter ile çıktığınızda otomatik link oluyor mu? Oluyorsa;kopyala yapıstır yaptım 1500 tane ama otomatik köprü yapmıyor hocam
Bu tür değerler hücreye gelir gelmez otomatik köprü olması lazım aslında. Örnek olarak verdiğiniz adresinizi kopyaladım kendi excelimde bir hücreye yapıştırdım otomatik olarak köprü oldu. Siz değerleri elle girmiyorsunuz sanırım, yanılıyor muyum?Merhaba,
L hücresinde her satırda farklı adres var..
HTML:
gibi gibi.. Bunu direk üstüne çift tıkladıgımda açması için toplu köprüleme ihtimalim var mı? Yoksa tek tek kopyalayıp köprü mü yapacagım
Son bir soru sormam gerek, cevabına göre bir yöntem paylaşacağım çünkü. Link yazılı hücrelerin içine F2 ile girip enter ile çıktığınızda otomatik link oluyor mu? Oluyorsa;kopyala yapıstır yaptım 1500 tane ama otomatik köprü yapmıyor hocam