• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü kurban takıp programı düzetme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Sebahattin

Yeni Üye
Aldığı beğeni
46
Excel V
Office 2013 TR
Konu Sahibi
Selamun aleyküm dostlar ben bu siteden ücret karşılığı bir kurban takıp programı yaptırmıştım ve su ana kadar sıkıntı cıkmadı onun için sıtenın çalışanlarına tesekkur ederiz .
programda olmasını istediğim bir değişiklik yapmak istiyoruz ana sayfadan satış a tıkladığımızda karsımamıza bir sayfa geliyor ve formun altında 2 adet lisbok var kurbanlik listesi için sayfayı asagı kaydırdiğimizde sayfanın baslikları kayboluyor bizde istıyoruzkı baslıklar devamlı görünsün (menuleri goster sifresi khv204 ,sayfa koruma sifresi durusu, makro sifresi 69 durusu69

Ekli dosyalar

Konu Sahibi
baslıklar tamam fakat küpe no yazan yere sadece kupe numarası olacak fakat o kısma rakamlar var

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü (337).png
    Ekran Görüntüsü (337).png
    151.7 KB · Gösterim: 6
Konu Sahibi
Program bir duzetme daha düşünüyoruz oda şöyle olacak form sayfasından kurban no seçildiğinde örneğin Küpe no 2 olan hayvan seçildiğinde eğer küpe no 2 kurban hissesi satilmissa hissedarlar listbok a sadece küpe no 2 olan kurbanin hissedarlar görülecek form boş olduğunda ise tüm hissedarlar görülecek bu konuda yardım istiyoruz

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri