• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü kura robotunda bazı verileri önceden yerleştirme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

shinedoor

Yeni Üye
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 2010 TR
Konu Sahibi
merhabalar Çözüldü - Kura Robotu - İstek bu bölümde bulunan kura programı gayet basit ve güzel. Ancak bu programda önceden belirlenen isimlerin belirlenen sınıflara nasıl tanımlayabilirim. teşekkürler

dosyayı buraya yükleyip. istenilen bilgileri ve sayısal örnekleri ve alternatifleri ile belirtirseniz. çözülebilir...

Merhaba,
Linkteki dosya üzerinden;
Kayıt sayfasında sınıfı önceden belirlenen öğrencilerin yanına sınıfını Sınıf1,Sınıf2 şeklinde belirtip kurayı çekiniz. S1,S2.... sayfalarına kura sonuçları gelecektir.

Ekli dosyalar

Deneyiniz.

Ekli dosyalar

Konu Sahibi
teşekkür ederim çok faydalı oldu
Program çok iyi oldu ancak sınıf tercihi ekleyerek 2. bir kere kura çektiğim zaman sınıfların sayıları 2 katına sonrasında 3 katına.... çıkıyor. Öğrencileri tekrarlı dağıtıyor. Sayfaları silerek yaptığımda da aynı şey söz konusu. Kayıt sayfasındaki bilgiler aynı kalmak kaydıyla sıfırlama yolunu bulamadım bir türlü. Sıfırla butonu gibi birşey olabilir mi? veya başka bir yolu var mıdır ? Çok teşekkürler

Kasdettiğiniz #4 nolu mesajdaki dosya ise;
bahsettiğiniz gibi bir durum olmuyor.
Kod ilk olarak zaten sıfırlama yapıp kuraya öyle başlıyor.
Defalarca üst üste denememe rağmen bende hiç bir sıkıntı yok.
Tekrar indirip dener misiniz?

Konu Sahibi
Kasdettiğiniz #4 nolu mesajdaki dosya ise;
bahsettiğiniz gibi bir durum olmuyor.
Kod ilk olarak zaten sıfırlama yapıp kuraya öyle başlıyor.
Defalarca üst üste denememe rağmen bende hiç bir sıkıntı yok.
Tekrar indirip dener misiniz?
sınıf sayısını 9 yapıyorum öğretmen tercihi hücrelerine de rakamları yazıyorum ( 5 , 7 ,3 ,2 ...) daha sonradan kura çek butonuna tıkladıktan sonra dediğim şekilde katlamalı şekilde sonuç alıyorum. Sonuçlu olarak ekte paylaştım teşekkürler.

Ekli dosyalar

Deneyiniz.

Ekli dosyalar

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri