tuttumseni
Yeni Üye
Konuyu Başlatan
Değerli hocalarım merhabalar bir sorunum var sizlere sormak istedim yardımcı olan çıkarsa yada gösteren olursa sevinirim. Şimdi yapmak istediğim şey şu biz bir kura çekilişi yapacağız 600 kişilik ama bu kura çekilişinde 600 kişide olacak yani bir kişi sorumlu olurken bir kişide bunun yardımcısı olacak ilk önce sorumlu çıkacak sonra da bu kişiye yedek sorumlu kişi çıkacak yani tek veri listesi olacak 2 kura çekiliş ekranı olacak buradan çektiğimiz kişi diğer listede çıkmayacak öyle bir sey arıyorum
İnternette araştırdım ancak bulamadım yani benim istediğim gibi tek listeden 2 kişi adet kuraya girmeyecek ilk çıkan daha sonra çıkmayacak şekilde bulamadım yardımcı olan olursa sevirim örnek bir excel bıraktım buraya belkide çok basit birsey ama ben bulamadım yardımcı olan olursa sevinirim.
İnternette araştırdım ancak bulamadım yani benim istediğim gibi tek listeden 2 kişi adet kuraya girmeyecek ilk çıkan daha sonra çıkmayacak şekilde bulamadım yardımcı olan olursa sevirim örnek bir excel bıraktım buraya belkide çok basit birsey ama ben bulamadım yardımcı olan olursa sevinirim.