• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Kullanıcı tanımlı tür tanımlanmamış Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

okinava14

Bronz Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
92
Excel V
Office 2021 TR
Konuyu Başlatan
Hayırlı geceler herkese klasik bir sorunla karşı karşıyayım.

FrmSorgula formunu kendi yeni excel sayfama gönderdim sorunlarım başladı
FrmSorgula yı ekledikten sonra hiç bir form açılmıyor. hepsi hata veriyor. Daha önceden benzer başlık vardı. Listwiew yenileme bile denedim. olmuyor. desteklerinizi bekliyorum. Sonuçta her form çalışsın yeter gerisi bende.

Ekli dosyalar

• Aramalar.xlsm
    2.1 MB · Gösterim: 2
Hayırlı geceler herkese klasik bir sorunla karşı karşıyayım.

FrmSorgula formunu kendi yeni excel sayfama gönderdim sorunlarım başladı
FrmSorgula yı ekledikten sonra hiç bir form açılmıyor. hepsi hata veriyor. Daha önceden benzer başlık vardı. Listwiew yenileme bile denedim. olmuyor. desteklerinizi bekliyorum. Sonuçta her form çalışsın yeter gerisi bende.
1731531149190.png
chatGPT yorumu

Hocam aynen FrmSorgula tamam diğerleri için çözüm varmı acaba?
Sadece Frm sorgula çalıştı diğerleri halen çalışmıyor

Ekli dosyalar

• Aramalar.xlsm
    2.1 MB · Gösterim: 0
Hocam emeğinize yüreğinize sağlık hepsi tamam sorun yok. Uyarılarda düzeltildi konu kilit. Çok sağolun

Aklıma takıldı son bir şey bu yaptığımız işaretlemeler sadece kodlama için değilmi yani program bittiğinde herhangi bir pc de çalışmama gibi sorun teşkil edermi yani?

Aklıma takıldı son bir şey bu yaptığımız işaretlemeler sadece kodlama için değilmi yani program bittiğinde herhangi bir pc de çalışmama gibi sorun teşkil edermi
1731560809263.png32 bit excelde yaptığın program 64 bit excelde çalışmayabilir. 64 bitlik excelde çalışmadığım için detayı bilmiyorum. Benim Windowsun 64 bit office 32 bit kuruyorum. 1731561365448.png

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri