Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
ANLAMADIM HOCAM YARADIMCI OLURMUSUNUZSadece ekteki modülü kendi dosyanıza import edebilirsiniz.
Ve functionları çağırabilirsiniz.
Örnek olarak paylaşabilirmisiniz ben yapamadımEklediğiniz dosyada bir modül var.O modüle sağ tıklayıp masaüstüne import edin.Sonra bir excel açıp modüllerin olduğu tarafa sağ tıklayıp export seçip o modülü seçin.
Yada dediğim modül içindeki kodları kullanacağınız bir excel kitabındaki boş bir modüle ekleyin.
Yada eklediğiniz dosyayı açın ve başka bir excel açın.O modüle farenin sol tuşuna basılı tutup diğer excele bırakın.
Olmadı hocamÖrneğe gerek yok.Adım adım yazayım.
1.İlk mesajdaki dosyayı açın.Mesela sayfa adına saş tıklayıp kod görüntüle ye tıklayın.
Orda modül var işte size lazım olan modül modül içindeki tüm kodları seçin.
2.Mesela boş bir excel açın.Ordada aynı kod görüntüle olayını yapın.Açtığınız excele yeni bir modül ekleyip kopyaladığınız kodları yapıştırın.
Hocam deniyorum olmuyor sizden ricam siz yapabilirmisinizÖrneğin bir modül ekleme videosu ve Almanca ilk bu çıktı.Anlamanıza gerek yok izlerseniz çözersiniz zaten.
Eklenti olmasın PC kapattım yarın denerimYada benim bildiğim eklenti olarak kullanacaksanız sanırım xlsb formatında olacak ve bir klasörede olmalıydı ama siz istemiyorsunuz galiba.
Onuda bulursam paylaşırım.
İlginize teşekkür ederim hocam selamlar Allah'a emanet olunEklenti değil zaten.
Denedim xlookup çalışmıyor yada ben mantıpı anlamadım fazlada uğraşmadım.Unique gibi yani benzersiz olanı denedim çalıştı.
Benim bildiğim ktf için kodlar modülde olacak ve function ile yazılacak sub ile değik zaten sub ile yazılmamış.
Ktf içinde ya eklenti yapacaksınız bunu istemiyorsunuz yada o modüldeki kodlar istediğiniz excelinizde olacak.
Yada adamlar c# gibi proğramlarla dll yapıp kullanabiliyorsunuz kütüohanede tanıtıp.Ama orasını bende bilmiyorum.C# ile yapılan yöntemle modül olmuyor biliyorum aynı collectionu çağırır gibi new anahtarı vs... bir sürü iş yani.
C# ye takılmayın zaten.
Kısaca özetle ktf için bir modül olacak,functionla yapılacak bu kadar olay.
Rica ederim,sizde.İlginize teşekkür ederim hocam selamlar Allah'a emanet olun