• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Kullanıcı adı ve şifre girişi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

gultekinkaymaz

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
16
Excel V
Office 2016 TR
Konuyu Başlatan
Merhaba,
Ekte yer alan dosyada kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapmak istiyorum fakat giriş yaptıktan sonra ProgramGiriş formunda giriş butonuna yazılan bir kod yüzünden iş kısır döngüye girdi. hatayı kapatıp oraya nasıl ulaşabilirim... Birde kullanıcılar sayfasını kaybettim onu tekrar açamıyorum

Kullanıcı Adı : admin
Şifre : 1234
VBA kod giriş şifresi : 03mayis1907

Ekli dosyalar

• deneme.xlsm
    385.6 KB · Gösterim: 10
Çözüm
Merhaba,
Ekte yer alan dosyada kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapmak istiyorum fakat giriş yaptıktan sonra ProgramGiriş formunda giriş butonuna yazılan bir kod yüzünden iş kısır döngüye girdi. hatayı kapatıp oraya nasıl ulaşabilirim... Birde kullanıcılar sayfasını kaybettim onu tekrar açamıyorum

Kontrol eder misiniz?
Merhaba,

Kontrol eder misiniz?

Ekli dosyalar

• deneme - Kopya.xlsm
    268.7 KB · Gösterim: 10
Çözüm
hata düzelmiş teşekkürler fakat kullanıcı giriş paneli açılınca arkada çalışma sayfaları da gözüküyor onu nasıl ayarlayabilirim
Dosyanızı kurtarmak için öyle yaptım. Dosyanızda "ThisWorkBook" sayfası ya da "BuÇalışmaKitabı" sayfası bulunur. Orada kodu yorum satırına çevirmiştim, kodu eski haline çevirirseniz düzelmiş olacaktır.

hata düzelmiş teşekkürler fakat kullanıcı giriş paneli açılınca arkada çalışma sayfaları da gözüküyor onu nasıl ayarlayabilirim
Kitabı kapatma şeklin hatalı sıralanması Görev yöneticisi arka planda çalışır bırakır tekrar açmaya çalışınca hata verir zaten açık olan sayfayı açmış olduğunuzdan.
önce
Application.Visible = True
ThisWorkbook.Save
DoEvents
Application.Quit
ThisWorkbook.Close
sıralaması sorununuzu çözecektir.

ThisWorkbook.Close
Application.Quit
bu şekil sıralama dosyanız çalışır kalır

Dosyanızı kurtarmak için öyle yaptım. Dosyanızda "ThisWorkBook" sayfası ya da "BuÇalışmaKitabı" sayfası bulunur. Orada kodu yorum satırına çevirmiştim, kodu eski haline çevirirseniz düzelmiş olacaktır.
Tamamdır şimdi oldu çok teşekkür ederim... önce çalışma sayfasının açılıp gizlenip sonra giriş ekranının açılması normal mi doğrudan userformun açılabileceği bir kod var mı

Tamamdır şimdi oldu çok teşekkür ederim... önce çalışma sayfasının açılıp gizlenip sonra giriş ekranının açılması normal mi doğrudan userformun açılabileceği bir kod var mı
Userformu çalıştıran excel çalışma kitabın. Bir kapıyı aralayıp içeri girip ikinci kapıyı aralamak gibi düşünün. İlk kapıyı açmadan ikinci kapıyı açamazsınız. Hiç bir şekilde excel çalışma kitabı olmadan formlarla çalışmak istiyorsanız ya VB.NET öğreneceksiniz ya da C# öğreneceksiniz. Bu iki dil başlangıç için iyi bir seçenek. Bunun dışında excelde böyle bir şansınız yok.

Ayrıca asax beyin söylediğini dikkate alırsanız iyi olur. Ben ona dikkat etmeden çözüme odaklanmıştım.

Kitabı kapatma şeklin hatalı sıralanması Görev yöneticisi arka planda çalışır bırakır tekrar açmaya çalışınca hata verir zaten açık olan sayfayı açmış olduğunuzdan.
önce
Application.Visible = True
ThisWorkbook.Save
DoEvents
Application.Quit
ThisWorkbook.Close
sıralaması sorununuzu çözecektir.

ThisWorkbook.Close
Application.Quit
bu şekil sıralama dosyanız çalışır kalır
hocam bu kodu nereye ekleyebilirim hangi kodu düzeltmem gerekiyor

Private Sub UserForm_QueryClose(Cancel As Integer, CloseMode As Integer)
başlığının altına

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri