• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Kriter Aralıklarına Göre İsim Listeleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

SEVGİ

Yasaklı Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
26
Excel V
Office 365 TR
Konuyu Başlatan
İyi Akşamlar ekteki örnek 365 Versiyonlara göre yapılmış olup eski versiyonlara göre formül ile yapılmasını istiyorum yardımcı olur musunuz selamlar
Ekteki örnekte
Satış Aralıklarına Göre Satış Personelini Listeleme isimli içerikte, bir tablodaki satış rakamlarından kriterlere uyan çalışanların listelenmesini istiyorum

Ekli dosyalar

• Kriter Aralıklarına Göre İsim Listeleme.xlsx
    11.7 KB · Gösterim: 8
Çözüm
İyi Akşamlar ekteki örnek 365 Versiyonlara göre yapılmış olup eski versiyonlara göre formül ile yapılmasını istiyorum yardımcı olur musunuz selamlar
Ekteki örnekte
Satış Aralıklarına Göre Satış Personelini Listeleme isimli içerikte, bir tablodaki satış rakamlarından kriterlere uyan çalışanların listelenmesini istiyorum
Deneyiniz
Ekteki örnekte
Deneyiniz

Ekli dosyalar

• -DÜZENLENDİ-Kriter Aralıklarına Göre İsim Listeleme.xlsx
    12.8 KB · Gösterim: 6
Çözüm
Anlamadığım bir nokta var ; buna benzer çok sayıda sorunuz oldu. "Eski versiyonlara göre formül çözümü" istediğiniz.
Sonra vba çözümünü kabul ediyorsunuz. Madem her türlü alternatif çözüm sizin için uygun neden sorularda hep formül çözümü istiyorsunuz ?

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri