• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soru Koşullu biçimlendirme ve eğer komutu

sqoist55

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 2016 TR
Konuyu Başlatan
Arkadaşlar öncelik ile merhabalar ,
Ben bir şablon hazırlamıştım . Başka bir konuda arkadaşlardan sıralama ile ilgili yardım almıştım .Biraz daha düzenlemek isteğimde hata alıyorum iç içi çok koşul kullandınız diye cakamdım işin içinden istediğim şu size zahmet olmaz ise oluru var ise.

Kalan gün 1 ve aşağısında ise Label de karşısında " Miadı geçmiş ürün " . kırmızı yazı ile
Kalan gün 30 ve 2 ise Labelde karşısında " Son Kullanımı Yaklaşan ürün " , sarı yazı ile
Klan gün 90 ve 31 ise Labelde karşında " Son kullanımı tarihi riski alan iade prosedürü yada kullanılması sağlansın" , yeşil yazı ile
bunların hiç birine uymuyor ise " Son Kullanımı Riskli alanda değil " , mavi yazı ile
koşullu biçimlendirmede bir şeyler yaptım ama hata aldım yardımlarınız için teşekkür ederim .
Sıralamayı artana doğru yapmıştım onun değişmesini istemiyorum ama

Şimdiden teşekkürler.

Bilgileri gizli tam liste adına bir sayfa var oradan alıyorum açmayı unuttum .

Ekli dosyalar

• ENSONSKT.xlsm
    997.7 KB · Gösterim: 5
Arkadaşlar öncelik ile merhabalar ,
Ben bir şablon hazırlamıştım . Başka bir konuda arkadaşlardan sıralama ile ilgili yardım almıştım .Biraz daha düzenlemek isteğimde hata alıyorum iç içi çok koşul kullandınız diye cakamdım işin içinden istediğim şu size zahmet olmaz ise oluru var ise.

Kalan gün 1 ve aşağısında ise Label de karşısında " Miadı geçmiş ürün " . kırmızı yazı ile
Kalan gün 30 ve 2 ise Labelde karşısında " Son Kullanımı Yaklaşan ürün " , sarı yazı ile
Klan gün 90 ve 31 ise Labelde karşında " Son kullanımı tarihi riski alan iade prosedürü yada kullanılması sağlansın" , yeşil yazı ile
bunların hiç birine uymuyor ise " Son Kullanımı Riskli alanda değil " , mavi yazı ile
koşullu biçimlendirmede bir şeyler yaptım ama hata aldım yardımlarınız için teşekkür ederim .
Sıralamayı artana doğru yapmıştım onun değişmesini istemiyorum ama

Şimdiden teşekkürler.

Bilgileri gizli tam liste adına bir sayfa var oradan alıyorum açmayı unuttum .
Deneyiniz

Ekli dosyalar

• DÜZENLENDİ-ENSONSKT.xlsm
    999.3 KB · Gösterim: 1
Geri