• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Koşullu biçimlendirme formülü kurulması

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Ergün

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
44
Excel V
Office 2010 TR
Konuyu Başlatan
Herkese kolay gelsin,
=VE($A4<>""; TARİH(YIL(BUGÜN()); AY(TARİHSAYISI($A4 & " 1")); 1) >= TARİH(YIL(BUGÜN()); AY(BUGÜN()); 1)) böyle bir formülüm var, =$F$4:$O$106 hücre aralığındaki sayıları önceki aydan sonrası hücreleri beyazlaştırsın olarak düzenlermek istiyorum, ancak yapamadım. Dosya ekte, yardımylarınızı bekliyorum.

Ekli dosyalar

• Kitap1.xlsx
    28 KB · Gösterim: 8
Çözüm
Herkese kolay gelsin,
=VE($A4<>""; TARİH(YIL(BUGÜN()); AY(TARİHSAYISI($A4 & " 1")); 1) >= TARİH(YIL(BUGÜN()); AY(BUGÜN()); 1)) böyle bir formülüm var, =$F$4:$O$106 hücre aralığındaki sayıları önceki aydan sonrası hücreleri beyazlaştırsın olarak düzenlermek istiyorum, ancak yapamadım. Dosya ekte, yardımylarınızı bekliyorum.
Deneyiniz
Merhaba.
Soruyu net anlayamadım ama sanırım büyüktür işareti yerine küçüktür işareti kullanmanız gerekiyor.
Kod:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.

Sn. Hocam ben şunu yapmak istiyorum. tablodaki veriler ay tamamlandıktan sonra işlenmektedir, yani tablodaki son veri sürekşe önceki aya aittir. bu nedenle tabloda önceki aya kadar olan veriler görünecek, sonraki ay veriler görünmeyecek.

Şu anda Ocak ayındayız buna göre hangi aylar görünecek?
Eğer Nisan ayında olsaydık hangi aylar görünecekti?

Görünecek olanların font rengi Siyah görünmeyecek olanların font rengi beyaz olacak doğru mu?

Böylemi istiyorsun.
Deneyiniz. Lütfen dönüş yapınız.

Ekli dosyalar

• Kitap1 (4).xlsx
    28.2 KB · Gösterim: 2
Günaydın, şu anda Ocak ayında olduğumuz için hiç veri görünmeyecek, Şubat ayına girdiğimizoe yalnızca Ocak ayı görünecek,
Nisan ayında olsaydık önceki ay olan Mayıs ayı verileri gerekecekti

Mayıs , nisandan önce mi?

Özür dilerim, Mart yerine Nisan yazmışım. Nisan ayında Mart verileri görünecek

Herkese kolay gelsin,
Deneyiniz

Ekli dosyalar

• DÜZENLENDİ-Kitap.xlsx
    28.2 KB · Gösterim: 11
Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri