• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Koşullu Biçimlendirme Çalıştığında Excel Ekran Kararıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Yvelines788

Yeni Üye
Aldığı beğeni
3
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Excelimde dakikada bir guncellesen web Veri aliyorum ve hesaplamasini yaptiriyorum ve kosullu bicimlendirmeyle bana lazim olan verileri renklendiriyorum. Fakat son 1-2 haftadir excelim calistiginda ilk 10 dk normal calisiyor sonra karariyor. Ekteki gibi. Ama kosullu bicimlendirmeyi kapattigimda normal calisiyor. Bunun sorununu nasil cozebilirim

Çözüm
Aşağıdaki linki inceleyin. Son çare olarak office onarımı.. office in güncelleştirmeden bir önceki versiyonuna dönüştürme işleminden bahsedilmiş. Bunlarda olmazsa office sağlam bir şekilde kaldırıp yeniden yükleme yapmanızı gerektirebilir.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aşağıdaki linki inceleyin. Son çare olarak office onarımı.. office in güncelleştirmeden bir önceki versiyonuna dönüştürme işleminden bahsedilmiş. Bunlarda olmazsa office sağlam bir şekilde kaldırıp yeniden yükleme yapmanızı gerektirebilir.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri