DataMaestro
Yeni Üye
- Aldığı beğeni
- 96
- Excel V
- Office 2019 TR
Konu Sahibi
Sayın Uzman Arkadaşlar,
Ekteki çalışma kitabında aynı formatta olan bir çok sayfa bulunmaktadır. Çalışmaya sonradan aynı formatta "REPORT_QUERY" isimli bir sayfa ile rapor sorgusu için "frmREPORTS_PANEL" UserForm ekledim. Yapmak istediğim senaryolar aşağıdaki gibidir.
1-) TextBox1 ve Textbox2 ile alınacak olan liste/rapor aralığını belirlemek.
2-) ComboBox1'den ise hangi sayfanını listesini/raporunu alacağımı belirlemek.
3-) "TAMAM" butonuna basınca istenen koşullara göre istenen sayfadaki verileri "REPORT_QUERY" listelemek.
4-) "REPORT_QUERY" sayfasının başlığını da hangi sayfadan alınmış ise, o sayfa ismi ile sayfa başlığını değiştirmek
5-) "YAZDIR" butonuna basınca da çıktı almak.
Sitedeki benzer örnek çalışmaları incelememe rağmen henüz bir sonuç alamadım. Yukarıdaki senaryoları sağlayacak nasıl bir kod kullanmalıyım?
Saygılarımla,
Ekteki çalışma kitabında aynı formatta olan bir çok sayfa bulunmaktadır. Çalışmaya sonradan aynı formatta "REPORT_QUERY" isimli bir sayfa ile rapor sorgusu için "frmREPORTS_PANEL" UserForm ekledim. Yapmak istediğim senaryolar aşağıdaki gibidir.
1-) TextBox1 ve Textbox2 ile alınacak olan liste/rapor aralığını belirlemek.
2-) ComboBox1'den ise hangi sayfanını listesini/raporunu alacağımı belirlemek.
3-) "TAMAM" butonuna basınca istenen koşullara göre istenen sayfadaki verileri "REPORT_QUERY" listelemek.
4-) "REPORT_QUERY" sayfasının başlığını da hangi sayfadan alınmış ise, o sayfa ismi ile sayfa başlığını değiştirmek
5-) "YAZDIR" butonuna basınca da çıktı almak.
Sitedeki benzer örnek çalışmaları incelememe rağmen henüz bir sonuç alamadım. Yukarıdaki senaryoları sağlayacak nasıl bir kod kullanmalıyım?
Saygılarımla,
Ekli dosyalar
Bu konu çözüme ulaşmıştır yüklü dosyaları indirmek için Bronz üye olunuz.
Bu dosyayı indirmek için yetkiniz bulunmamaktadır.