• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Koşula Göre Hücreyi Kopyalama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

nx2

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
4
Excel V
Office 2021 TR
Konuyu Başlatan
Herkese iyi forumlar,

Ekte olan dosyada listede olan malzemeler 10 ve daha az ise kırmızı olarak koşullu biçimlendiriliyor. Bu koşullu biçimlendirme olduğu zaman, sağında olan listeye 10 ve daha az olanları listelemek istiyorum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• takip.xlsx
    10.7 KB · Gösterim: 4
Yardımcı Sütun kullanarak çözdüm. Dosyada yardımcı sütunu gizledim. Hızlı olsun diye bunu yaptım. Her versiyonda çalışır. Yardımcı sütun kullanmadan çözmek isterseniz yolları var ama hemen aklıma gelmedi şu an.

Screenshot_77.png

Ekli dosyalar

• Çözüldü Takip.xlsx
    11.5 KB · Gösterim: 2
Çok teşekkür ederim bu yaptığınızda işimi görür. Dediğiniz diğer yöntem/yöntemleri de paylaşma imkanınız olursa çok sevinirim. Normalde aklımda olan plan şuydu; " 10'dan az olanlar listesi"ni a5 boyutunda yapıp. Liste yazıldığında çıktı almak. Eğer bu yardımcı sütun olursa kayma yaşanırsa çıktı da sorun yaşar mıyım diye düşündüm. O yüzden yardımcı sütunsuz da bir çözüm mümkünse olursa çok sevinirim. Teşekkürler.

yardımcı sütun kayma yapmaz. Çıktı alıp deneyebilirsiniz.

• Beğen
İfadeler: nx2
Yardımcı sütun olmadan çözümü. nx2

Ekli dosyalar

• Çözüldü Yardımcı Sütunsuz Takip.xlsx
    11.6 KB · Gösterim: 2
Çözüm
Teşekkür ederim emeğinize sağlık.

Deneyiniz.

Ekli dosyalar

• takip.xlsx
    11.5 KB · Gösterim: 1