• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Korunan işletim sistemi dosyaları tikini açıp kapatma ve gizli dosyaları açıp kapatmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

yyhy

Yeni Üye
Aldığı beğeni
141
Excel V
Office 2021 TR
Konu Sahibi
Korunan işletim sistemi dosyaları tikini açıp kapatma ve gizli dosyaları açıp kapatmak için hazır veya hazırlanabilecek bir bat/vbs dosyası nasıl yapılabilir?
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Çözüm
Gizli Dosyaları Göster seçeneği seçiliyse Gizli Dosyaları Gösterme olarak değiştirir.
Gizli Dosyaları Gösterme seçeneği seçiliyse Gizli Dosyaları Göster olarak değiştirir.
Gizli Dosyaları Göster seçeneği seçiliyse Gizli Dosyaları Gösterme olarak değiştirir.
Gizli Dosyaları Gösterme seçeneği seçiliyse Gizli Dosyaları Göster olarak değiştirir.

Çözüm
Konu Sahibi
Sayın muratboz06 çok teşekkür ederim tam istediğim gibi olmuş. Emeğinize sağlık ihtiyaca çok güzel cevap veriyor.

Konu Sahibi
Sayın muratboz06 bir de exe olarak küçük bir program buldum bunu da eklemek istiyorum. Kullanmak isteyen arkadaşlarım bunu da deneyebilirler. İnşallah site ile ilgili bir sorun olmaz diye ekledim. Eğer sorun olacaksa kaldırabilirsiniz. Emeklerinize sağlık. User kullanıcı bilgisayarlarda Exe kullanamadığımdan vbs kullanacağım.

Ben de şöyle sağ tuşa ekleyerek kullanıyorum. Reg dosyaları incelendiğinde aslında daha neler yapılabileceği açısından örnek teşkil eder...

Komut Satırı
Ağ Kartı AÇ-Kapat
Geri Dönüşüm Kutusu Temizle
Açılır menü1
Açılır menü2

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri