• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Koli üstü oluşturucu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Tolga5101

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
1
Excel V
Office 2016 TR
Konuyu Başlatan
Merhaba dostlar, bir çeki listem var ve bunun için bir koli üstü hazırlamak istiyorum. yeri geliyor çeki listesindeki sütun satır sayısı fazla oluyor yeri geliyor az oluyor. bunun için basit bir çözüm bulamadım. yardımcı olabilir misiniz?

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    119.2 KB · Gösterim: 17
  • Adsız2.png
    Adsız2.png
    101.1 KB · Gösterim: 17
  • örnek dosya.xlsx
    18.2 KB · Gösterim: 3
  • YENİ KOLİ ÜSTÜ.xls
    44 KB · Gösterim: 4
Çözüm
YENİ KOLİ ÜSTÜ kitapçığındaki Koli Ustu sayfası bozulmuş. Ben yeniden dizayn ettim. Trafik ışıkları mantığını kullandım. Yeşilde geç, kırmızıda dur. Yani yeşil renkli alanlara müdahale edebilirsin. Ancak diğer renkli alanlara müdahale edemezsin. 1000'e kadar kayıt yapabilirsin. Eğer bu rakamı artırmak istersen her formülün içindeki 1000 rakamını değiştirmelisin.
Deneyiniz. Lütfen dönüş yapınız.
YENİ KOLİ ÜSTÜ kitapçığındaki Koli Ustu sayfası bozulmuş. Ben yeniden dizayn ettim. Trafik ışıkları mantığını kullandım. Yeşilde geç, kırmızıda dur. Yani yeşil renkli alanlara müdahale edebilirsin. Ancak diğer renkli alanlara müdahale edemezsin. 1000'e kadar kayıt yapabilirsin. Eğer bu rakamı artırmak istersen her formülün içindeki 1000 rakamını değiştirmelisin.
Deneyiniz. Lütfen dönüş yapınız.

Ekli dosyalar

• YENİ KOLİ ÜSTÜ.xls
    57 KB · Gösterim: 9
Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri