Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Deneyiniz.Merhabalar;
Kod bilgim olmadığı için rica ediyorum ekteki dosyada bulunan kod sayfasındaki kutucuğu (MsgBox) ve içindeki yazıları kaldırarak çalışacak şekilde uyarlayabilir misiniz?
Açılan sayfanın herhangi bir yerine tıklayınca silinsin istiyorum.
Deneyiniz.Merhabalar;
Kod bilgim olmadığı için rica ediyorum ekteki dosyada bulunan kod sayfasındaki kutucuğu (MsgBox) ve içindeki yazıları kaldırarak çalışacak şekilde uyarlayabilir misiniz?
Açılan sayfanın herhangi bir yerine tıklayınca silinsin istiyorum.
Hocam teşekkür ederim ellerinize sağlık olmuş.Bir ricam daha var bu zamanı 3,5,40,250 gün gibi ayarlayabilmek mümkünmü izah edebilirseniz çok memnun olurum.Deneyiniz.
Kod:Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
Evet, 10 günlük bir süreyi TimeValue fonksiyonu kullanarak da belirtebilirsiniz, ancak TimeValue sadece saat, dakika ve saniye cinsinden zaman eklemek için kullanılır. Tarih eklemek için DateValue veya DateAdd fonksiyonları daha uygundur. Ancak, istediğiniz süreyi saat cinsinden ifade ederseniz, bu yine de işe yarayabilir.Hocam teşekkür ederim ellerinize sağlık olmuş.Bir ricam daha var bu zamanı 3,5,40,250 gün gibi ayarlayabilmek mümkünmü izah edebilirseniz çok memnun olurum.
Çok teşekkür ederim yardımlarınız için.Evet, 10 günlük bir süreyi TimeValue fonksiyonu kullanarak da belirtebilirsiniz, ancak TimeValue sadece saat, dakika ve saniye cinsinden zaman eklemek için kullanılır. Tarih eklemek için DateValue veya DateAdd fonksiyonları daha uygundur. Ancak, istediğiniz süreyi saat cinsinden ifade ederseniz, bu yine de işe yarayabilir.
Örneğin, 10 günü saat cinsinden ifade etmek isterseniz:
1 gün = 24 saat 10 gün = 10 * 24 = 240 saat