F Forester Yeni Üye Katılım 10 Haz 2022 Mesajlar 50 Çözümler 1 Aldığı beğeni 9 Excel V Office 2016 TR 11 Haz 2023 #1 sıfırdan büyük değer girince kod çalışsın istiyorum ama harf yazıncada çalışıyor gerekli düzenleme için yardumınız lazım teşekkürler HTML: Kod: İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
sıfırdan büyük değer girince kod çalışsın istiyorum ama harf yazıncada çalışıyor gerekli düzenleme için yardumınız lazım teşekkürler HTML: Kod: İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
Çözüm Refaz 11 Haz 2023 Örnek dosyasız zaten kimse kolay kolay cevap vermez çünkü gereksiz zaman kaybı oluyor bence ve konuda uzayıp gidiyor.Heralde isnumeric kullandınız.
Örnek dosyasız zaten kimse kolay kolay cevap vermez çünkü gereksiz zaman kaybı oluyor bence ve konuda uzayıp gidiyor.Heralde isnumeric kullandınız.
F Forester Yeni Üye Katılım 10 Haz 2022 Mesajlar 50 Çözümler 1 Aldığı beğeni 9 Excel V Office 2016 TR 11 Haz 2023 #2 teşekkürler çözdüm cevaplamaya gerek yok Olumlu oy 0 Negatif oyla
Refaz Destek Ekibi Katılım 11 Ağu 2021 Mesajlar 5,155 Çözümler 653 Aldığı beğeni 5,011 Excel V Office 2024 TR 11 Haz 2023 #3 Örnek dosyasız zaten kimse kolay kolay cevap vermez çünkü gereksiz zaman kaybı oluyor bence ve konuda uzayıp gidiyor.Heralde isnumeric kullandınız. Olumlu oy 0 Negatif oyla Çözüm
Örnek dosyasız zaten kimse kolay kolay cevap vermez çünkü gereksiz zaman kaybı oluyor bence ve konuda uzayıp gidiyor.Heralde isnumeric kullandınız.