• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Klasördeki Resimleri Hücrelere Ekleme Ve Boyutlandırma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

DataMaestro

Yeni Üye
Aldığı beğeni
96
Excel V
Office 2019 TR
Konu Sahibi
Sayın Formdaş Arkadaşlar,

Ekteki çalışmaya "Resimlerim" isimli klasördeki resimleri Excel sayfasının "B", "D" ve "F" sütunlarındaki hücrelere rastgele almak ve hücreye göre boyutlandırmak istiyorum.
Resimler Excel sayfasına alındıktan sonra manuel olarak resimler etiketleneceğinden resim isimleri koşul olarak kullanılmayacaktır.
Yine sayfaya alınan resimlerin bir button yardımı ile silinmesini sağlamak istiyorum. Sitelerdeki bir çok örnekleri incelememe rağmen henüz olumlu bir sonuca ulaşamadım, Bu sebeple uzman arkadaşların çok değerli yardımlarını rica ediyorum.

Saygılarımla,

Konu Sahibi
Sayın Adnan Bey,

Çok güzel bir çalışma olmuş. Sanırım burada çoklu resim yükleyemiyoruz.
Oysa benim günlük yükleyerek rapor edeceğim resim sayısı en az 100 adet, bu sayı bazen 200 adete kadar ulaşmaktadır.
Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Saygılarımla,

Merhabalar
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Son düzenleme:
Çözüm
Konu Sahibi
Sayın Mesudiye_052,

Tek kelimeyle kusursuz bir çalışma olmuş, ellerinize ve emeğinize sağlık.
Affınıza sığınarak son bir soru sormak istiyorum. "F" sütunu iptal etmemiz durumunda, yani sadece "B" ve "D" sütunlarına resim almak istersek mevcut kodun hangi bölümleri nasıl revize etmeliyim?

Saygılarımla,

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Konu Sahibi
Sayın Mesudiye_052,

Ellerinize ve emeğinize sağlık, kodlarınız sorunsuz şekilde çalışmaktadır.
ALLAH sizlerden, sevdiklerinizden ve sebep olanlardan razı olsun.
Hakkınız helal ediniz lütfen.

Saygılarımla,

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri