• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Klasör Altındaki Sayfaları Birleştirme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

bulentkars

Yeni Üye
Aldığı beğeni
104
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Arkadaşlar Merhaba;
C:\Raporlar\ Klasörü içerisinde aynı formattan birden fazla xlsb uzantılı çalışma kitaplarım var.
Yapmak istediğim.
Dosya formatı ve sayfa isimleri standart
Örneğin 1.xlsb dosyasını açacak dosyada
Data sayfası ve Veri sayfalarını makroyu çalıştırıldığım sayfada aynı şekilde data ve veri sayfalarına alt alta birleştirmek istiyorum.
özet olarak her çalışma kitabından 2 sayfadaki verileri ayrı ayrı birleştirecek.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden Teşekkürler

Sayın bulentkars lütfen örnek dosyalarınızı ekleyiniz

Konu Sahibi
Merhaba,

Birleşecek dosyalara 1,2,3 anadosya da ki sayfalara alt alta kopyalamak istiyorum. teşekkürler

Konu Sahibi
AliCimri Bey Merhaba;

Tablolarda Data ve Palet sayfaları var, sadece data sayfasını kopyalıyor, benim istediğim her iki sayfadaki veriyi kopyalayıp ilgili sayfalara yapıştırmak, Data daki veriler data sayfasına Palet sayfasındaki veriler palet sayfasına yapıştırılcak.

Örnekte 3 dosya var birleştir yaptığımda 3 dosyayı birleştirmiyor, sadece 2 dosya birleştiriyor, bunlarıda birleştirirken eksik satırlar oluyor,

Makro çalıştığında her seferinde dosya kaydedilsin mi sorusunu soruyor,

makro her çalıştığında ana dosyadaki data ve palet sayfalarını temizleyip işlemleri yaparsa iyi olur,

ilginiz için teşekkürler

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri