• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Kitap Takip Listesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

serkan-1

Yeni Üye
Aldığı beğeni
10
Excel V
Office 2019 EN
Konu Sahibi
Herkese merhaba, elimde olan kitapların takibini yapmak için ekte olan excel doyasını düzenledim fakat bir kaç noktada takıldığım yerler oldu. excel dosyasına notlar alarak dosyayı eke koydum. Düzenleme imkanı olan varsa bakabilir mi? herkese teşekkürler.

Merhaba,
Dosyanız ektedir,
İyi günler dilerim.

Konu Sahibi
Merhaba,
Dosyanız ektedir,
İyi günler dilerim.
Öncelikle elinize sağlık çok güzel olmuş sıra numarasını otomatik veriyor, kayıt silince tekrar düzenlemiyor eski numaradan devam ediyor ayrıca Türü kısmınıda combobox ile analiz kısmından seçebilir miyiz. Bulunan kayıt sayısı ve toplam kayıt sayısını 1 fazla göstermektedir. düzenleme imkanınız var mı?

Merhabalar,
Ekteki dosyayı kontrol eder misiniz?
Ek olarak;
  • tab stoplar düzenlendi,
  • textboxların multiline özellikleri false yapıldı,
  • kaydet,düzenle ve sil olaylarından sonra sıra numaraları yeniden oluşturuluyor, böylelikle aradaki kayıtlardan birisi silinince numaralandırmada boşluk oluşmayacak,
  • excel sayfasındaki veri doğrulamalar kaldırıldı,
  • türü kısmına combobox eklendi, combobox verileri analiz sayfasından çekiyor,
  • kayıt sayıları listbox listcount'tan çektiği için 1 fazla gösteriyordu, bunun sebebi başlık satırını da saymasıydı, düzeltildi

Konu Sahibi
Dosyayı bu sabah güncellemiştim, güncel dosyayı indirip dener misiniz?
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri