• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Kayıt Tarihine Göre ilgili Ay Sayfasına Veri Gönderme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Mtudes

Yeni Üye
Aldığı beğeni
97
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhaba
Protokol sayfasında kayıtlı verileri borcsorgu userformu listbox1 ile çağırıyorum.Bunlar arasında ödenmiş olanları option button ile ödenmiş olarak işaretleyip kaydet butonuyla kaydediyorum.Ödendi olarak kayıt ettiğim veriler Ay isimleriyle kayıt ettiğim sayfalara gidiyor .hangi ayda kayıt yapılmışsa ilgili ay sayfasına kayıt ediliyor.
Ekim ayında kayıt ettiğim veriler ekim sayfasına kayıt ediliyordu sorunsuz.Yalnız diğer aylarda veri kayıt ettiğimde ilgili ay sayfasına veri göndermiyor .Sorunu anlayamadım .
Yardımcı olursanız sevinirim.
Burada hata veriyor.
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

İlgili Buton Kodu aşağıdaki Gibidir

HTML:
Kod:

Çözüm
Merhaba
Protokol sayfasında kayıtlı verileri borcsorgu userformu listbox1 ile çağırıyorum.Bunlar arasında ödenmiş olanları option button ile ödenmiş olarak işaretleyip kaydet butonuyla kaydediyorum.Ödendi olarak kayıt ettiğim veriler Ay isimleriyle kayıt ettiğim sayfalara gidiyor .hangi ayda kayıt yapılmışsa ilgili ay sayfasına kayıt ediliyor.
Ekim ayında kayıt ettiğim veriler ekim sayfasına kayıt ediliyordu sorunsuz.Yalnız diğer aylarda veri kayıt ettiğimde ilgili ay sayfasına veri göndermiyor .Sorunu anlayamadım .
Burada hata veriyor.
HTML:
Kod:

HTML:
Kod:
Konu Sahibi
Merhaba
Burada hata veriyor.
HTML:
Kod:

HTML:
Kod:
Eklediğim Sayfa Problemliymiş .O sayfayı silip başka bir sayfa ekleyince sorunsuz çalıştı.Konu çözümlenmiştir.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri