Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Deneyiniz.libreofice kullanıyorum
dediğiniz gibi yaptım ama hata verdi birde siz bakarmısınızDeneyiniz.
Bu LibreOffice Basic kodunu LibreOffice Calc'ta Haziran sayfasının olaylar bölümüne (Haziran sayfasını sağ tıklayıp "Sayfa Olayları"nı seçerek erişebilirsiniz) ekleyebilirsiniz. Bu şekilde, C20 hücresine herhangi bir değer girildiğinde işlevsellik tetiklenmeli.Kod:Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
Kullandığınız değerler sabitse makro olmadan formülle getirtebilirsiniz;dediğiniz gibi yaptım ama hata verdi birde siz bakarmısınız
TEŞEKKÜR EDERİM AMA BU FORMÜLLER İŞE YARAMADIKullandığınız değerler sabitse makro olmadan formülle getirtebilirsiniz;
E15, E16 ve E17 hücrelerine aşağıdaki formülleri girin:
=EĞER(C20<>"";VERİ!C22;NA())
=EĞER(C20<>"";VERİ!C23;NA())
=EĞER(C20<>"";VERİ!C24;NA())
formülde eksikler var haziran sayfası c20 ye değer girildiğinde (veri sayfası C22-23-24) ünçü hücredeki verileri (haziran sayfası E15-16-17) hücrelerine yazsınTEŞEKKÜR EDERİM AMA BU FORMÜLLER İŞE YARAMADI
BEN Mİ BECEREMEDİM BİLMİYORUM SİZ BİR BAKARMISINIZ OLMUYOR NEDENSE DOSYA EKTEDeneyiniz.
Kod:Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
BEN Mİ BECEREMEDİM BİLMİYORUM. SİZ BİR BAKARMISINIZ OLMUYOR NEDENSE. DOSYA EKTE BİRDE BEN BUNLARI BÜTÜN 12 AY VAR HEPSİNE YAPACAĞIM. NASIL YAPILDIĞINIDA YAZARSANIZ HEPSİNE YAPARIM İNŞALLLAHDeneyiniz.
Kod:Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
olmadı yinede teşekkürleSayın arsiv52
Kontrol eder misiniz?
libreoffice exel olduğunu belirtmeliyimSayın arsiv52
Kontrol eder misiniz?
normal exel de de çalışıyor kullanıyorum uygulamayı fakat biraz daha geliştirmeye ihtiyacı varLibreoffice kullanıyorsanız neden excel formatında çalışıyorsunuz anlamadım?
Excel olarak kullanabilirsiniz. Öncelikle Sayfa korumalarını kaldırınız. C20 hücresine bir değer girdiğinizde gerekli veriler istenilen yerlere yazılacaktır.siz exel olarak çözün yeter ama kimse çözemiyor galiba
sayfa korumalarını kaldırdım fakat işe yaramadı yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden korumasız atıyorum size size zahmet birdaha bakabilirmisinizYapmak istediğiniz işlemi excel olarak kullanacaksanız
Excel olarak kullanabilirsiniz. Öncelikle Sayfa korumalarını kaldırınız. C20 hücresine bir değer girdiğinizde gerekli veriler istenilen yerlere yazılacaktır.
sayfa korumalarını kaldırdım fakat işe yaramadı yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden korumasız atıyorum size size zahmet birdaha bakabilirmisiniz