• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Kapalı sayfadan Combobox a sıralı veri almak..

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Hunkar50

Yeni Üye
Aldığı beğeni
57
Excel V
Office 2010 TR
Konu Sahibi
Kolay gelsin arkadaşlar..
Ekli dosyamızdaki Ana sayfa çalışma kitabında Anasayfa(userformda ) yer alan Multipage1 içerisindeki parça sekmesindeki Combobox36 ya .. Listbox1 den seçilen kapalı sayfadaki p7/p25 arasındaki veriler gelsin istiyorum ve mümkünse P7 direk Combobox36 ya yansıyabilirmi ?

teşekkür ediyorum..

Düzenledim çalıştırdım ancak ADOWithAllFilesAllSheets başlıklı kodlarda bir sıkıntı var yani benim eklemem ile alakalı değil kolay gelsin.

Konu Sahibi
Düzenledim çalıştırdım ancak ADOWithAllFilesAllSheets başlıklı kodlarda bir sıkıntı var yani benim eklemem ile alakalı değil kolay gelsin.
Teşekkürler verileri oraya almışız ama listbox1 den seçili kapalı veri sayfasından alması gerekli.

Kapalı veri sayfasından alıyor zaten. Kapalı veri sayfasında bilgiler değişirse orada da değişiyor.

Konu Sahibi
Kapalı veri sayfasından alıyor zaten. Kapalı veri sayfasında bilgiler değişirse orada da değişiyor.
Yusuf hocam.. kapalı veri sayfası derken Listbox1 den 10 nolu binayı seçtiğimizde. 10 nolu binanın (kapalı çalışma kitabındaki ) P7/p24 arasındaki verilerin combobox36 ya sıralanmöası gerekiyor..
siz liste sayfasından verileri almışsınız ...
Yani Sub Listbox1Tiklama() da işlem yapması ve listbox1 den seçili kapalı çalışma kitabındaki verileri alması gerekli.

Ayrıca teşekkür ederim ilginize..

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri