• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Kapalı Kitaplardan Farklı Koşullara Göre Veri Almak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

DataMaestro

Yeni Üye
Aldığı beğeni
96
Excel V
Office 2019 TR
Konu Sahibi
Sayın Uzman arkadaşlar,

Ekteki sanal çalışma kitaplarında detaylı anlatımı ve örneği bulunan senaryolar üzerinde, iki haftadır çalışıyorum ve isteğim sonucu henüz alamadım.
Üç adet "Database*" ile başlayan kapalı kitaplardaki verileri, açık olan çalışma kitabındaki aynı isimlerden oluşan sayfalara veri transferini sağlamak istiyorum.
Bu koşulları sağlamak için nasıl bir kod yazmalıyım? Benim için çok değerli olan yardımlarınızı rica ediyorum.

Saygılarımla,

Dosyalar ektedir.
Database_SANAL-333.xls isimli dosyanızda sayfa teke düşürüldü.
Database dosyalarındaki sayfa isimleri Sheet1 olmalı ve 4 dosyada aynı klasörde olmalı.
Dosya ve sayfa isimlerini değiştirirseniz kodlarda da gerekli düzenlemeleri yapınız.

Konu Sahibi
Sayın Balta,

Ellerinize ve emeğinize sağlık. Mükemmel bir çalışma olmuş.
Örnek dosyaları oluştururken birebir aynısını oluşturmadığım için iki sayfadaki verileri doğru şekilde alamıyorum. Bunun için sizden özür dilerim.
"Database_SANAL-111" isimli sayfada silinecek sütun bulunmamaktadır.
"Database_SANAL-222" sayfasının "A" sütunundaki günlere ait veriler metin formatında olmalıdır.
Ekte her iki çalışmanın revizesini ekledim.

Saygılarımla,

Dosyanız ektedir.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri