• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Kapalı dosyayı Getopenfilename açılır pencereden seçerek istediğim sütunlardakı veriyi alma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Jeihunn

Yeni Üye
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 2019 EN
Konu Sahibi
Selam. Ben yeni bir excel dosyasında buton yardımıyla butonu clicklediğimde getopenfilename ile açılır pencereden veriyi alacağım dosyayı seçeyim. Və bu dosyadan yalnız istediğim sütunlardakı veriyi alıp B2 hücresindan başlayarak yazmağa başlasın. Şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Merhaba.
Birşeyler yaptım ama hata verebilir.
inputboxa sütun harfleri girerken aralara virgül konulmalı.
Olmayan yer olursa düzeltiriz.
Kod ADO ile yapıldı ve sadece ilk sayfadakine göre yapıyor.Gerekirse sayfa adıda seçtirilip yapılabilir.
Kapalı sayfa açtırılmadan veriler alınıyor.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Konu Sahibi
Mesela bu dosyadan "Satıcı" ve "Adet" sütunlarını alsın yeni excelde karşılıklı olarak yazsın

Merhaba.
Birşeyler yaptım ama hata verebilir.
inputboxa sütun harfleri girerken aralara virgül konulmalı.
Olmayan yer olursa düzeltiriz.
Kod ADO ile yapıldı ve sadece ilk sayfadakine göre yapıyor.Gerekirse sayfa adıda seçtirilip yapılabilir.
Kapalı sayfa açtırılmadan veriler alınıyor.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Son düzenleme:
Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri