• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Kapalı dosyanın Sayfa 1 hariç tüm sayfalarını yazdırma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Vurkan

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
37
Excel V
Office 2019 TR
Konuyu Başlatan
Arkadaşlar Merhaba Sayın SNNAY üstadın yardımlarıyla Dosyamda ilerleme sağladım. Kendisine teşekkür ediyorum.
İlaveten yedekleme yoluyla elde ettiğim dosyayı açmadan açık dosyam üzerinden bir kod ile Sayfa 1 hariç tüm sayfalarını yazdırmak istiyorum. Sayfa 1 hariç çünkü yeni dosyada yedeklenen sayfalar onun yanında. Sayfa 1 boş bir sayfa. Olmasa daha iyi ama var. O yüzden onu yazdırmaya gerek yok. Saygılar.

Ekli dosyalar

• 2023 - 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OSMANGAZİ İLKOKULU_1. DÖNEM SONU BEP DEĞERLENDİRME RAPORU.xlsx
    29.2 KB · Gösterim: 1
  • ÖRNEK.xlsm
    78.8 KB · Gösterim: 1
Çözüm
Eksik bilgi verdiğimi farkettim. Örnek isimli dosyadan istenilen öğrenci isimlerine göre 1. DÖNEM DEĞ isimli sayfada yedekleme butonuyla oluşan dosyayı ( ki bu dosya adını bu sayfanın B1 ve B2 hücresinden alarak aynı klasör içine oluşturuluyor.) Sayfa 1 isimli boş sayfa hariç yazıcıya göndermek istiyorum. Yedekleme kodlarına bir ilave ile bu sayfa silinebilirse yani hiç oluşmazsa tüm sayfaları yazdırdan bir kod olabilir. Saygılar.
Deneyiniz
Eksik bilgi verdiğimi farkettim. Örnek isimli dosyadan istenilen öğrenci isimlerine göre 1. DÖNEM DEĞ isimli sayfada yedekleme butonuyla oluşan dosyayı ( ki bu dosya adını bu sayfanın B1 ve B2 hücresinden alarak aynı klasör içine oluşturuluyor.) Sayfa 1 isimli boş sayfa hariç yazıcıya göndermek istiyorum. Yedekleme kodlarına bir ilave ile bu sayfa silinebilirse yani hiç oluşmazsa tüm sayfaları yazdırdan bir kod olabilir. Saygılar.

Deneyiniz

Ekli dosyalar

• DÜZENLENDİ-Sayfa1SilindiYazdırÖRNEK.xlsm
    81.3 KB · Gösterim: 4
Çözüm
Sayın SNNAY çok emeğiniz geçti. Hakkınızı helal edin. Teşekkür ediyorum. Saygılar sunuyorum.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri