• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Kapalı Dosyadan İki Tarih Arası Filtreleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

mustafa070707

Bronz Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
15
Excel V
Office 2016 TR
Konuyu Başlatan
Eklediğim Projede Kapalıdan Veri çekiyorum ama iki tarih arası filtreleme yapamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

• Yeni klasör.zip
    396.4 KB · Gösterim: 12
eklediğiniz 11_2022.xlsx dosyasında tarih olan kayıt yok ki
tarih alanı hangi sütun?

1-2-3 diye olan sayıları filtreleyeceğim gün olarak kayıtlı tarih olarak onlar olacak

hangi düğmeye ekleneceğinden emin olamadığım için CommandButton1 düğmesine ekledim
Kod:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.

Çözüm
If Val(Me.ComboBox4) > 0 Then xKriter = xKriter & " and [F5]>=" & Val(Me.ComboBox4)
If Val(Me.ComboBox5) > 0 Then xKriter = xKriter & " and [F5]<=" & Val(Me.ComboBox5)
If Len(xKriter & "") > 0 Then xKriter = " where " & Mid(xKriter, 5)

filtrelemek için burayı kullanacam dimi

If Val(Me.ComboBox4) > 0 Then xKriter = xKriter & " and [F5]>=" & Val(Me.ComboBox4)
If Val(Me.ComboBox5) > 0 Then xKriter = xKriter & " and [F5]<=" & Val(Me.ComboBox5)
If Len(xKriter & "") > 0 Then xKriter = " where " & Mid(xKriter, 5)

filtrelemek için burayı kullanacam dimi
evet filtreleme kısmı orası ama sorgunuzun aralığını da değiştirdim
siz "[FAALIYETCETELESI$A1:D528]" ile A: D aralığını almışsınız ama kriter alanı E sütunu olduğundan aralığı da
"[FAALIYETCETELESI$A1:E528]" da değiştirip A:E yaptım

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri