• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü İstatistiki bilgileri sayma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

yyhy

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
118
Excel V
Office 2021 TR
Konuyu Başlatan
İstatistiki bilgileri tabloya nasıl saydırabiliriz? 10 tane sütuna ve değişken verilere göre tabloya saydırılabilir mi?

Ekli dosyalar

• Kişilere Karşı-F.M.-Firar-Yakalandı.xlsx
    11.7 KB · Gösterim: 6
Çözüm
Selamlar,
Dokümanınıza göre

1 - R3 : AS3 aralığında 1 den 10 a kadar sayılar mevcut..
Buna göre formül şöyle oluşturulabilir.

R22 hücresine

CSS:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
formülünü yazın. Tablonuzdaki YAKALANDI, FİRAR ve F.M. yazan kolonlardaki Sarı dolgulu satırlara kopyalayın..

2 - R3 : AS3 alanındaki Sayıları dikkate almayıp, ilgili kolonları dikkate alacaksanız da (Her 3 kolonda bir olmak üzere Verileriniz var)
formül şöyle oluşturulabilir...

R22 hücresine

CSS:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
formülünü yazın. Tablonuzdaki YAKALANDI, FİRAR ve F.M. yazan kolonlardaki...
O hücrelerde bilgi yoksa da olanları saymasını istiyorum. Hücrelerden bazıları boş da olabiliyor.

Selamlar,
Dokümanınıza göre

1 - R3 : AS3 aralığında 1 den 10 a kadar sayılar mevcut..
Buna göre formül şöyle oluşturulabilir.

R22 hücresine

CSS:
formülünü yazın. Tablonuzdaki YAKALANDI, FİRAR ve F.M. yazan kolonlardaki Sarı dolgulu satırlara kopyalayın..

2 - R3 : AS3 alanındaki Sayıları dikkate almayıp, ilgili kolonları dikkate alacaksanız da (Her 3 kolonda bir olmak üzere Verileriniz var)
formül şöyle oluşturulabilir...

R22 hücresine

CSS:

Çözüm
Sayın 52779 formülü uyguladım gayet başarılı bir şekilde sonucu buluyor elinize sağlık ihtiyaca cevap verdi.

Ben teşekkür ediyorum.
Yardımcı olabildiysek ne mutlu...
Kolaylar gelsin sizlere...

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri