• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü İsim girilince Formülün devreye girmesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

talip21

Bronz Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
189
Excel V
Office 2019 TR
Konuyu Başlatan
İyi çalışmalar arkadaşlar ekli dosyamda bulunan Fiş Teslim sayfasında bulunan D ve E sütununda mevcut formülüm var. Bu formüller satıra veri girildikçe görünsün. Yoksa gizlensin şeklinde bir çözüm bulmaz mıyız acaba. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Ekli dosyalar

• 444 (1).xls
    163 KB · Gösterim: 10
D5 ve E5 teki formüllerin başına aşağıdaki kısmı ekleyin ve sununa ) ile kapatıp aşağı doğru çoğaltın.
Kod:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.

Çözüm
Merhaba,

Bu dosyaya başka bir platformda cevap vermiştim. Dönüp dönüp karşıma geliyor :)

Formüllerin başına =EĞER(B5="";""; ekleyin

Son düzenleme:
Merhaba,

Bu dosyaya başka bir platformda cevap vermiştim. Dönüp dönüp karşıma geliyor :)

Formüllerin başına =EĞER(B5="";""; ekleyin
Formülü uyguladım çok iyi oldu hocam emeğinize sağlık. İyi çalışmalar diliyorum.

D5 ve E5 teki formüllerin başına aşağıdaki kısmı ekleyin ve sununa ) ile kapatıp aşağı doğru çoğaltın.
Kod:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
Formülü uyguladım çok iyi oldu hocam emeğinize sağlık. İyi çalışmalar diliyorum.

Konu Çözülmüştür. Tüm hocalarıma teşekkür ediyorum.

İyi çalışmalar.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri