Refaz
Destek Ekibi
Konuyu Başlatan
Merhaba.
Acemi olarak bir siteden maç puan durumu tablosu çektim ve kod çalışıyor.
Yaptığım kodda A3 e geliyor sonra B3 e sonrasında A4 ve B4 diye taki 20.satıra kadar veriler aktarılıyor.
En sondada C ileJ aralığına veri geliyor.
Sorum ise kod çalışırken önce satır no ikinci olarak klüp adı ve sonrasında C den J sütununa kadar ilgili verilen sırayla gelmesi gerekiyor.
Yani 3.satıra A3e geldi,B3 e klüp ad,C3 ten J3 e kadar ilgili verilerin gelip alt satırdan aynen devam etmesi gerekiyor.
Kodu adım adım çalıştırınca anlatmak istediğim anlaşılır bence.
Sitede tesadüf bulundu puan tablosu site aranırken şansımada hep böyle garip html kodlu siteler çıkıyor
Birde başkalarına lazım olursa diye konu açtım örnek olarak.
Kodda altta.

Acemi olarak bir siteden maç puan durumu tablosu çektim ve kod çalışıyor.
Yaptığım kodda A3 e geliyor sonra B3 e sonrasında A4 ve B4 diye taki 20.satıra kadar veriler aktarılıyor.
En sondada C ileJ aralığına veri geliyor.
Sorum ise kod çalışırken önce satır no ikinci olarak klüp adı ve sonrasında C den J sütununa kadar ilgili verilen sırayla gelmesi gerekiyor.
Yani 3.satıra A3e geldi,B3 e klüp ad,C3 ten J3 e kadar ilgili verilerin gelip alt satırdan aynen devam etmesi gerekiyor.
Kodu adım adım çalıştırınca anlatmak istediğim anlaşılır bence.
Sitede tesadüf bulundu puan tablosu site aranırken şansımada hep böyle garip html kodlu siteler çıkıyor
Birde başkalarına lazım olursa diye konu açtım örnek olarak.
Kodda altta.

Rich (BB code):
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.