• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü İmza Kaydetme Ve Listview Tabloda Gösterme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Local

Yeni Üye
Aldığı beğeni
25
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Ekte yer alan Userform4 sayfasındaki Talep Formunu controls yardımı ile kaydediyorum fakat aşağıda yer alan imza kısmınıda normal verileri kaydeder gibi excel sayfasına kaydetmek istiyorum ve bunu tabloda göstermek istiyorum.Yardımcı olabilir misiniz.Veriler Sayfa3 sayfasında en sonda imzalar kısmı var alt alta gelecek şekilde eklenmesini istiyorum .

Ekli dosyalar

Çözüm
Ayrıca sadece bilgi olsun diye

Me.Controls("text_tlp") yerine Me("text_tlp") böyle

Me.Controls("Image" & i + 2) yerine Me("Image" & i + 2)
böyle

Yazılabilir kısaca.
Ve kodlar userform4 de ise UserForm4.Controls("text_tlp") bu şekile Userform4 yerine Me yazmak yeterli.Yada yukardaki kısaltılmış yada kısaltılmamış gibide olur.
Daha öncede yazmıştım Userform4 demek sayfa değil Userform dur.
Tablo dediğinizde tablo değil Listview.

aşağıda yer alan imza kısmınıda normal verileri kaydeder gibi excel sayfasına kaydetmek istiyorum ve bunu tabloda göstermek istiyorum
Burda ne anlatmak istiyorsunuz birşeyemi tıklıyorsanız evetse nedir?
Kaydetmek istediklerini nelerdir listviewdekilermi başka birşeyler mi?

Listview çift tıklama koduna resimdeki gibi ekleyin.N sütununda veri varsa gelmesi gerek.

1.png

Sütunlara ekleme için ise resimdeki işaretli olanı ekleyin.
syf.Cells(ss, 15) = Controls("txt_trh" & i) 'TESLÝM TARÝHÝ' burda 15 yazanıda 14 yapın yanlış yazmışsınız.

2.png

Ayrıca sadece bilgi olsun diye

Me.Controls("text_tlp") yerine Me("text_tlp") böyle

Me.Controls("Image" & i + 2) yerine Me("Image" & i + 2)
böyle

Yazılabilir kısaca.
Ve kodlar userform4 de ise UserForm4.Controls("text_tlp") bu şekile Userform4 yerine Me yazmak yeterli.Yada yukardaki kısaltılmış yada kısaltılmamış gibide olur.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri