• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü İmsakiye Sahur İftar Takibi 2022 Düzeltme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Excelismail

Yeni Üye
Aldığı beğeni
57
Excel V
Office 365 TR
Tekrardan iyi geceler.

Ek kısmına eklediğim tabloda bu sitede;
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
yükleme yaptığımda G5 hücresi farkı gösteriyor. Acaba sitemi beni yanıltıyor yoksa fark var mı? Eğer fark varsa bunu tablodan nasıl düzeltebilirim?

Not: tama olarak Excel hakim değilim.
Makro Şifre: duzce2017

Ekli dosyalar

Merhaba mehmetveliyy G5 hücrenizde Bugünün Tarihi var onda sorun yok ama yanlış anlamadıysam I sütununuzda sorun var gibi. I2 ye bu formülü yazıp aşağı sürükleyiniz.

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Çözüm
Bu günün tarihini yazdım. C2 ve D2 ye. G5 ise =BUGÜN() yani G5 olduğu gibi bıraktım. Yine de Kaç saattir oruç tutuyorum yazmıyor.

C2 ve D2 deki hücrelerindeki saat gibi görünen verileriniz gg.aa.yyyy ss.dd:nn "19.04.2022 19:54:00" şeklinde girilmiş yani sadece saat değişimi yetmez yada sadece B2 hücrelerindeki tarihleri de değiştirmeniz yetmez. Yukarıda verdiğim formülün çalıştığını göstermek için dosya ekledim inceleyiniz. Ayrıca İlk paylaştığınız tabloda sadece I sütunu için verdiğim formülü yazınız ramazan ayında herşey otomatik gelir.

Ekli dosyalar

Tabiki yeni konu açarak aklınıza takılan soru olursa forumda sorabilirsiniz. İyi çalışmalar dilerim.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri