• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü İl ve İlçeler Arası Mesafe

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Ersin Tunca

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
78
Excel V
Office 2010 TR
Konuyu Başlatan
Sy. Hocalarım ;

Nakliye Taşıma İşi için Mesafeye göre fiyat çalışması yapılması gerekmektedir. Sizden ricam İl ve İlçesi seçtiğim zaman Google Maps üzerinden KM. ve Saat dakikayı otomatik getirmesi. teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• İl ve İlçeler Arası Mesafe.xlsx
    10.3 KB · Gösterim: 112
Çözüm
Ersin Tunca bu hata maalesef internet explorer iptalinden kaynaklanıyor, bilgisayarınızda google chrome yüklü ise ekli dosyayı deneyiniz. Hatalar olabilir bilemiyorum, fırsat bulup detaylı inceleyemedim.
Merhabalar, ekli dosyayı inceleyiniz.
Dosyanın çalışabilmesi için vbe penceresinden tools>references>Microsoft İnternet Controls referansının yüklü olması ve internet bağlantınızın olması gerekmektedir.

Ekli dosyalar

• GoogleMesafe.xlsm
    24.2 KB · Gösterim: 89
Son düzenleme:
Sy. Caylak ;
Hocam elinize sağlık çok güzel olmuş.
size zahmet olmazsa benim gönderdiğim formata ve şablona göre ayarlar mısınız. sebebi ise ilgili hücreler de makro çalışması var hesaplama yapmaktadır. iyi günler.

Bir deneyin

Ekli dosyalar

• İl ve İlçeler Arası Mesafe.xlsm
    30.4 KB · Gösterim: 69
Sy. Caylak ;

Hocam 527,3 KM. yi 5273 olarak getiriyor. doğrusu 527,3 olması lazım

Merhabalar,
Deneyiniz, internet bağlantım çok yavaş olduğu için ben tam kapasite deneyemedim, umarım işinizi görür.

Ekli dosyalar

• İl ve İlçeler Arası Mesafe (1).xlsm
    31.3 KB · Gösterim: 49
Ersin Tunca bu hata maalesef internet explorer iptalinden kaynaklanıyor, bilgisayarınızda google chrome yüklü ise ekli dosyayı deneyiniz. Hatalar olabilir bilemiyorum, fırsat bulup detaylı inceleyemedim.

Ekli dosyalar

• İl ve İlçeler Arası Mesafe (1).xlsm
    30.2 KB · Gösterim: 84
Çözüm
Sy. Caylak ;
Sizden bir ricam olsa yapılabilir mi ?
Kalkış İL ,İLÇE Varış İl , İlçe 5000 Satır kadar olsa hesaplaması çok mu ? zor olur

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri