Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bunu veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif kullanmalısınız. tarayıcı.
Nakliye Taşıma İşi için Mesafeye göre fiyat çalışması yapılması gerekmektedir. Sizden ricam İl ve İlçesi seçtiğim zaman Google Maps üzerinden KM. ve Saat dakikayı otomatik getirmesi. teşekkür ederim.
Ersin Tunca bu hata maalesef internet explorer iptalinden kaynaklanıyor, bilgisayarınızda google chrome yüklü ise ekli dosyayı deneyiniz. Hatalar olabilir bilemiyorum, fırsat bulup detaylı inceleyemedim.
Merhabalar, ekli dosyayı inceleyiniz.
Dosyanın çalışabilmesi için vbe penceresinden tools>references>Microsoft İnternet Controls referansının yüklü olması ve internet bağlantınızın olması gerekmektedir.
Sy. Caylak ;
Hocam elinize sağlık çok güzel olmuş.
size zahmet olmazsa benim gönderdiğim formata ve şablona göre ayarlar mısınız. sebebi ise ilgili hücreler de makro çalışması var hesaplama yapmaktadır. iyi günler.
Ersin Tunca bu hata maalesef internet explorer iptalinden kaynaklanıyor, bilgisayarınızda google chrome yüklü ise ekli dosyayı deneyiniz. Hatalar olabilir bilemiyorum, fırsat bulup detaylı inceleyemedim.