• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü iki tarih arasında kaç pazar veya kaç cumartesi var.

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

cataksu

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
18
Excel V
Office 2016 TR
Konuyu Başlatan
Selam arkadaşlar iki tarih arasında kaç pazar veya kaç cumartesi var. Bu konu ile alaklı bir formül lazım. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

Tam okumadım yazdığınızı ayrı ayrı olanı bu

mana97 bey, çok teşekkür ederim. Konu çözüldü. Çözüm olarak kapatmadan önce sizden bir şey rica edicem. Bir yerden buluduğum karışık formül var. Bana çözümlemesini yaparmısınız acaba.​

=EĞERHATA(AŞAĞIYUVARLA((B2-A2+HAFTANINGÜNÜ(A2;1)-1)/6;0)+EĞER(HAFTANINGÜNÜ(A2;1)=1;1;0);" ") cumartesinin mi pazarın mı sayısını veriyor bilemiyorum. şimdiden teşekkür ederim.​

mana97 bey, çok teşekkür ederim. Konu çözüldü. Çözüm olarak kapatmadan önce sizden bir şey rica edicem. Bir yerden buluduğum karışık formül var. Bana çözümlemesini yaparmısınız acaba.​

=EĞERHATA(AŞAĞIYUVARLA((B2-A2+HAFTANINGÜNÜ(A2;1)-1)/6;0)+EĞER(HAFTANINGÜNÜ(A2;1)=1;1;0);" ") cumartesinin mi pazarın mı sayısını veriyor bilemiyorum. şimdiden teşekkür ederim.​

Cumartesi yada pazar ikisinden herhangi biri varsa karşılığında 1 rakamı üretiyor sonra 1 leri hafta sayısına göre topluyor

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri