• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü İki süre arasındaki resmi tatilleri bulup süreden çıkarmak(dakika olarak)

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

coe1905

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 2016 TR
Konuyu Başlatan
Tablomda bir sütunda g sütunu ve h sütunu arasındaki farkı dakika olarak bulup, bulduğum sonuçtan da resmi tatiller ve hafta sonlarını çıkarıp geri kalan sonucu bulmak istiyorum. Tam işgünü fonksiyonuyla denedim fakat arada kalan saat dakikaları hesaplamıyor örneğin 29.05.2024 00:50 - 01.06.2024 12:30 arasındaki saatleri(00:50 ve 12:30) hesaba katmıyor ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz biraz acil bir durum.

Ekli dosyalar

• BT Rapor 2024 Haziran.xlsx
    449 KB · Gösterim: 8
Daha önceki mesajları sildim, köşeli parantez kullanınca belirtmek istediğim format şekli bozuluyor. Aşağıdaki formatı kullanın
Kod:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.

Tablomda bir sütunda g sütunu ve h sütunu arasındaki farkı dakika olarak bulup, bulduğum sonuçtan da resmi tatiller ve hafta sonlarını çıkarıp geri kalan sonucu bulmak istiyorum. Tam işgünü fonksiyonuyla denedim fakat arada kalan saat dakikaları hesaplamıyor örneğin 29.05.2024 00:50 - 01.06.2024 12:30 arasındaki saatleri(00:50 ve 12:30) hesaba katmıyor ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz biraz acil bir durum.
Anlattığınızdan anladığım kadarıyla iki tarih arasında geçen zamanı dakika olarak almak istiyorsunuz. ama bu tarihlerin yanındaki saatleri de hesaba katarak tabii... Umarım doğru anlamışımdır da doğru cevap verip yardımcı olabilmişimdir... Kolay gelsin...

Ekli dosyalar

927.9 KB · Gösterim: 4
Anlattığınızdan anladığım kadarıyla iki tarih arasında geçen zamanı dakika olarak almak istiyorsunuz. ama bu tarihlerin yanındaki saatleri de hesaba katarak tabii... Umarım doğru anlamışımdır da doğru cevap verip yardımcı olabilmişimdir... Kolay gelsin...
K, L, M, N, O, P ve Q sütunlarını kaldırdım yeniden düzenledim. Yani biraz daha sadeleştirdim. İlk gönderdiğim dosyadan formüllerin açılımını takip edip inceleyebilirsin.

Ekli dosyalar

514.7 KB · Gösterim: 3

Ekli dosyalar

• BT Rapor 2024 Haziran (2).xlsx
    536.9 KB · Gösterim: 10
Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri