• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü iki koşullu formül düzenleme (hata)

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Miraga

Destek Ekibi
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
823
Excel V
Office 2016 TR
Konuyu Başlatan
merhablar
Veri girişi sayfasında Q sütununda yapıldı veya yapılmadı ibareleri elle girilecek
EĞER q sutununda yapıldı yazıyor ve R sutununda tarih yazmıyor ise R sutunundaki hücrede "G.K tarihi gir" ibaresi yazılmasını istiyorum
yardımcı olabilirmisiniz diye oluşturduğum soru aşağıdaki linkte çözüme ulaştırılaştırıldı

Çözüldü - iki koşullu formül düzenleme
ancak daha sonradan 1-2 hata olduğunu fark ettim yardımcı olabilirmisiniz acaba
g.k tarih gir.gif
1) yapıldı yapılmadı dememe rağmen G.k Tarih gir diyebiliyor
2) yapıldı dememe rağmen bazı hücrelere renk atmıyor bazılarındada tam tersi yapıldı demediğim halde G.K Tarih gir yazıyor
3) R sutununda tek tek hücre silince hata vermiyor fakat çoklu hücre siliminde hata veriyor
4) R sutuuna boş hücrede delete tuşuna basınca yine G.k Tarih gir uyarusu veriyor

İncele bakalım düzelmiş mi.

Ekli dosyalar

• t. çalışması v.1.xlsm
    83.6 KB · Gösterim: 4
ilginiz için teşekkür ederim
ancak eski versiyonda R sutunundaki hucreyi silince otomatik olarak tekrardan G.k tarihi gir yazıyordu şimdi yazmıyor ve Q sutununda toplu silimlerde hata veriyor
Gif ile eski versiyon ve yeni versiyonu kıyaslamaya ve hatayı göstermeye çalışttım
g.k tarih gir2.gif

Kodları güncelledim.
* Yapıldı yazan verilerin karşısına G.K. Tarihi Giriniz! yazar.
Kod:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
gktarih.gif
Not: Koda yeniden ekleme yaptım.

Son düzenleme:
sanırım bu sefer oldu :)
elinize sağlık teşekkür ederim

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri